Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft a PaySafeCard

xxExistance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam właśnie rozważam kupno minecrafta, jestem nie pełnoletni (15 lat) wiec konta bankowe itp odpada (nie chce mi się tracić czasu an robienie itp)

więc tu moje pytanie czy jest możliwość kupna minecrafta przez PaySafeCard lub ewentualnie SMS?

Opublikowano

Tak jest możliwość przez PaySafeCard, idziesz do sklepu, kupujesz za np. 65 zł, wpisujesz kod ze na minecraft.net z paysafecard i już . Automatycznie Ci to przemienia na euro.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zaloguj się na stronie minecrafta>wejdź na główną stronę>kliknij buy now>wybierz (przezent czy premium dla tego konta)>wybierz metodę płatności>powyzywaj kolegę że nie można kupić przez PSC>daj mi minusa

Następnym razem poszukaj..

http://www.mpcforum.pl/topic/431672-czy-mozna-zakupic-minecraft/

Opublikowano

Można, zakupić po przez PaySafeCard ale wychodzi drożej bo przemienia ci się automatycznie na euro więc, wyjdzie około 60zł na PLN :D

Podziel się ze mną wiedzą gdzie można kupić minecrafta na jego głównej stronie przez psc

Opublikowano

NIE MOŻNA KUPIĆ MINECRAFTA NA

minecraft.net

!!! Możesz kupić jedynie na allegro lub u kogoś innego który przyjmuje takie płatności

Opublikowano

Nie można kupić minecrafta przez PaySafeCard na stronie minecraft.net.

@Aqella

Nie odzywaj się jak czegoś nie wiesz... na minecraft.net można kupić grę mózgu.

Opublikowano

Tak poza tematem powiem że konto bankowe jest od 13 lat. Potrzeba tylko pozwolenia pełnoletniego (a może być inny?) opiekuna.

I ja polecam przez PayPala - Wysyłasz kasę na paypala przez rachunak bankowy na poczcie, przelewasz kase na minecraft.net i gotowe :D Otrzymujesz gfitcode :D Proste.

Opublikowano
I ja polecam przez PayPala - Wysyłasz kasę na paypala przez rachunak bankowy na poczcie, przelewasz kase na minecraft.net i gotowe :D Otrzymujesz gfitcode :D Proste.

Ja osobiście zrobiłem przelew przez stronę banku i w 3 minutki konto przemieniło się w premium, a klucza gift code nie dostajesz, tylko od razu się robi premium w przypadku kupna przez minecraft.net :)

Pozdrawiam.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam.Temat nie zamknięty,więc mogę chyba pisać. Nurtuje mnie jedno pytanie, gdzie oprócz Media Expert mogę sobie kupić paysafecard? Niedługo będę wyjeżdżała na dłużej i nie wiem gdzie się udać,aby nabyć psc? W jakich punktach mogę ją nabyć? Dzięki do miłego .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Eeee, w media expert? tam juz tego nie prowadza z tego co wiem...masz jeszcze dwie mozliwosci, gdzie napewno kupisz paysafe vobis albo inmedio

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba kontagier czy keye.pl ma tą opcje, jak masz 15lat konto bankowe nie odpada..

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

dzieciaku nie da się kumic mionecraft przes psc daa się tylko przez PP = PayPal

Robimy akcję charytatywną na nowy mózg dla kolegi?

Temat nie jest zamknięty, więc dołączam się do pytania.

Czy aby na pewno, w żaden sposób nie da się zakupić konta premium poprzez PaySafeCard?

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

http://scr.hu/10i9/xir0g :)

Ja mam trochę inne pytanie; Minecraft kosztuje ok. 85 zł, więc najlepiej będzie kupić kartę paysafecard o wartości 100zł, więc co się stanie z tymi pozostałymi 15zł? Z tego co wyczytałem niewykorzystane środki zostaną na karcie i będzie je można wykorzystać później. Czy to prawda? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...