Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] P.E.T

wieniola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem że to może trochę nie to forum ale tamte plepsy piszą tak dookoła tematu że już wole napisać tutaj i konkrety otrzymać :rolleyes: otóż problem mam pewnie błachy ale cóż, pytam więc: Jak zaatakować tym zasranym petem samemu będąc na niewidce. filmów jest sporo tylko ja chyba taka dupa wołowa. chodzi mi np o uberDK. czy czy duże bossy

Opublikowano

Jak wyjmiesz ze statku wszystkie lasery i wciśniesz atak to pet powinien zacząć bić aliena, a statek nie straci niewidki. Nie trzeba wtedy empa rzucać

Opublikowano

Powiem tak wyjmij na 1 konfiguracji lasery ze statku i z dronów i włóż na tej konfie do PETa to co masz najlepsze i kup niewidke i strzelaj do alienka a PET bedzie go bić, a na drugiej zrób sobie czołga na dobicie owego alienka ;p Ale jak kolega pisal wyżej uberDK za dlugo zejdzie, a co do kamikadze to nie ma co uzywać bo albo musi Cię jakiś alien bić lub ktoś lub jest tez opcja strzelić do PETa z rakiety ;p ale przy tym stracisz niewidke ;p Czyli kamikadze odpada ;D

Pozdrawiam Hipek !!