Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Granie na serwerze.

Sk'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Już drugi raz tak mam.

Gram w War rocka, wbijam sobie już, ready all, włącza, i wywala, jakiś błąd co tam pisze gameplay, zaraz dokładny podam, wie ktoś może o co chodzi?

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Jeżeli grasz na hackach to pewnie jest już ten hack wykrywalny. Musisz zmienić na nowszy cheat.

Abnormal gameplay - taki błąd?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Tak.

Nie używam żadnych chaków, dopiero wczoraj gre pobrałem i jeszcze nie grałem

Opublikowano

Zapewne AbnormalGameplay.

Jest to błąd gry. Też go mam i nic nie da się z nim zrobić (nie zależnie czy z czy bez hacków)

32354141673387527780.png

Opublikowano

Aha, popróbuje.

A tak wg.

Jaką klasą najlepiej iść?

Opublikowano

@2x up

Zależy kim kto lubi grac, ale jak na początek to popróbuj assaultem. Powinno ci się dobrze grać bo masz tam granaty co przydaje się w walce :P

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Aha, mam teraz tak- mogę chwilkę pograć!

A po chwili lag, i napis,to co podawałem wcześniej...

Opublikowano

@Up . Gdy pojawi Ci się , WR Luncher , to pod znakiem "START GAME" kliknij Check Files , po zrobieniu tego , poczekaj aż Ci przeryje Wr'a , i z downloaduje brakujące pliki . Wtedy Warrock zacznie działać normalnie ;) . Proste :D .

Pozdrawiam ;) .

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Nacisnąłem to, i teraza poczekam chwile, bo pobiera 46k plików!:D

Ahh, sory za dobule, ale to wg nic nie pomogło :/

Mogę tylko grać, i to tylko chwilę, jak wbije na serwer mojego.

Opublikowano

To zrób reinstall całkowity warrocka, a może masz za słabego neta? Nie wiem co może jeszcze być przyczyną ze tak Ci sie dzieje.

A i jescze co do tego twojego double posta to używaj opcji EDYTUJ.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

54mb/s mam.

Kiedyś parę lat temu grałem w WarRocka, ale to z 3/4lata.

Opublikowano (edytowane)

poprostu neta ci pinguje czyli robi ci straszne lagi i to wykrywa jak bys mial jakis nielegalny program typu hack.

wylacz i wlacz komputer powylaczaj wszystkie programy typu skype gg itd itp . Po mojemu powinno ci wtedy all smigac;-) jesli nie to pisz

Edytowane przez BigSevennnnn
Opublikowano

Ja tak miałem jak mi się kieedyś karta graficzna grzała xD robiła mi się wtedy przezroczysta podłoga w wr itp. wogóle musiałem kompa wyłączyć^^

Hmm...jak ktoś tu już napisał, możliwe że to przez jakiś syf na pc

snikersproject1.png
Opublikowano

2.26 Połączenie zerwane z powodu niedozwolonego zagrania?

KOMUNIKAT:

To jest ukryta treść, proszę

Wprowadzenie tego mechanizmu przez K2 Network miało z założenia być "wielkim działem" na wszelkiego rodzaju cheaterów.

Niestety albo i stety bo to zależy od naszego punktu siedzenia jak to zwykle bywa skończyło się tylko na zapowiedziach i paradoksalnie błąd ten

częściej utrudnia rozgrywkę normalnym nie używającym żadnych wspomagaczy graczom. Czyżby ironia losu? : D

No, ale nie odbiegając dalej od tematu możemy być niemalże pewni jego wystąpienia jeśli mamy zbyt dobry komputer bądź też poddaliśmy go OC.

W takim wypadku nasza szybkostrzelność jest interpretowana jako niedozwolona i zostajemy wyrzuceni z serwera.

Bardzo częstym czynnikiem są też wszelakie programy optymalizujące grę bądź naszego PCta typu Game Booster etc..

W tym przypadku jeżeli bardzo zależy nam na ich wykorzystaniu należy zrobić nim co potrzeba przed uruchomieniem WR, a następnie je wyłączyć / ubić ich proces.

Błąd ten jest również prawdziwą zmorą lotników bo ileż to razy zostaliśmy już zaszczyceni jego widokiem podczas serii rakietek?

Niestety z nim należy się pogodzić i mieć nadzieję, że szybko zostanie to jakoś naprawione. Innego wyjścia nie ma.

Dlatego, jeśli macie z tym problem to gorąco zachęcam do wysyłania tickietów.

Support widząc wielki odzew w tej sprawie od graczy powinien przyśpieszyć prace.

by razor130

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...