Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

kkmaku1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ile latacie na kobiocie żeby nie dostać bana, słyszałem że dobrze jest latać po 3h potem pare h przerwy. A wrota ustawiać od początku do końca (np gamme)???

Opublikowano

no a ja już 2 tygodnie bez 1 godz latam na podwajaczu i mam już troche ponad 3 mln dobije do 10 i będzie żeź na mapach

To super jaki serwer ? Tylko ja mam tak że jak mnie rozwalą to nie darady się repnąć tylko z rejestru trza usuwać i znowu chodzi

Opublikowano

Można Latać 24/h Ale najlepiej To Tak Zeby Od godziny 4:00 Rano Do 7:00 Rano Nie Latać Bo wtedy zazwyczaj Sprawdzają

Temat Do Zamknięcia :)

Pamiętaj Grupy Moderacyjne Forum MPC nigdy nie proszą cię O

Podawanie Haseł Loginów Do Twoich Prywatnych Kont Online

Masz Pytanie Pisz na (PW)Prywatną Wiadomość na pewno ci Odpisze

bannernk.jpg

Opublikowano

Jeszcze chciałem się zapytać tak z ciekawości ile już latacie na kbocie i po ile godzin dziennie (np 3h latanie pare h przerwy potem znowu 3h latanie itd).

Opublikowano (edytowane)

Tu pare osob lataja pewnie nawet po 24/24 więc to bez różnicy ja latam na biobocie 3,4 h tak po poludniu i jest spokój

Edytowane przez Bartek5202
Opublikowano

Tu pare osob lataja pewnie nawet po 24/24 więc to bez różnicy ja latam na biobocie 3,4 h tak po poludniu i jest spokój

masz racje "każdy boci ile moze lub ile chce "

jednym wystarczy 3-7h dziennie inni wolą 24/7

Opublikowano

a zbieracie cały czas na jednej mapie czy na kilku (ma to jakiś sens, żeby częściej urka wpadała)? Zadaje tyle pytań bo wczoraj kupiłem kbota ;)

Opublikowano (edytowane)

no ale ile można czekać level sam sie nie nabije!!! xD

PS już ponad 30 min czekam aż kbot cc się załaduje

Edytowane przez kkmaku1
Opublikowano (edytowane)

Roznie to ludzie robią , ja dobiłem FE 2-3dni temu (oprocz tego jednego jebanego 8 iryska ktorego wygrac nie moge) i venoma. Teraz nadal boce (i bociłem) 24/7h bo trzeba przydzielac pp , pozniej naturalnie tylko przez max . 2.tyg bedzie jeszcze 24/h zeby wszystkie designy specjalne zdobyc. I tyle , pozniej to wystarczy mi max 10h dziennie na jakies pierodly lub przed mhh.

Edytowane przez Piotreks34