Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][1.8.1][WL][24/7] EasyCraft

PanFrytka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Lancer

Ile gram w minecrafta: Dokładnie nie wiem, ogarniam początkowe rzeczy, nie jestem jakiś Pro, aleeee.

Dlaczego nasz serwer: Ładna prezentacja serwera, gildie itd. Wszystko fajne + Survival i RPG, to lubie :>

fb.com/myrodj

• Odpowiedzi 549
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Gubiak

Ile gram w minecrafta: Będzie już może z... rok

Dlaczego nasz serwer: Szukam ze znajomymi serwera Minecrafta od jakiegoś czasu I chwilowo nie możemy znaleźć takiego co by się po tygodniu nie rozsypał. Może to będzie ten, może nie, zobaczymy.

Piszę jeszcze tu I na waszym forum.

Opublikowano

Nick:Patryk200fox

Ile gram w minecrafta: 6 godzin

Dlaczego nasz serwer:bo dlatego że się nudzi i chcę zagrać na serwerze survival

Opublikowano

Nick: JORDAN

Ile gram w minecrafta: gram juz 2 lata

Dlaczego nasz serwer: wraz z kolegami z klasy chcemy zalozyc gildie a ten serwer jest zarom bisty

Opublikowano

Nick: Kunek147

Ile gram w minecrafta: od początku Alphy 1.2

Dlaczego nasz serwer: Nie wiem . Zachecila mnie liczba slotow i SURVIVAL

Opublikowano

Nick:Dawidsonki

Ile gram w minecrafta: od wersji 1.3

Dlaczego nasz serwer:lubie survivale ten wydaje sie nalepszy 70 slotów itp jestem profesjonalnym graczem red stone na surv

2961.png

Pomogłem czy starałem się pomóc walnij + nie bądz taki!!!

Opublikowano

Nick: Requrio

Ile gram w Minecraft: od wersji 1.6

Dlaczego nasz serwer: Bo ma zadania a to takie ekscytujace i oczywiście lubie survivale.

i

Nick: Kar0l

Ile gram w Minecraft: od wersji 1.6

Dlaczego nasz serwer: Też lubi zadania i survival.

Kto nie daje +-ika, ten sobie ze mną fika.

Daj +-ika. Wspomóż potrzebujących.

Opublikowano

Na serwerze gram od miesiaca i moja opinia na temat serva jest taka :

1) head admin zajmuje sie nie tym czym powinien gracze w ogole go nie interesuja

2) admini rozdaja itemy ludziom z ktorymi przebywaja na team speaku - przyznaje sam je dostalem kilka razy

3) spedzilem miesiac na robieniu qestow, zrobilem ich ponad 300 zarobilem 1 200 000 jednak zepsul sie plugin money i cale top 5 zostalo 3 krotnie okradzione, jak zareagowal na to admin ? zamiast sprawdzic logi i oddac pieniadze uznal ze to nie jego wina a pieniadze wydalem na diamenty na bazarze

4) to jakos jeszcze znioslem ale, gdy zlozylem podanie na forum o przydzielenie mi gildii i zostalo ono zaakceptowane to bardzo sie ucieszylem, jeden z adminow wyznaczyl mi teren dal cuboida, od godziny 13 do godziny - 20 robilem zamek, po czym przyszedl head admin tzw. arcros i usunal cala moja prace bez zadnego uprzedzenia czy wczesniejszej rozmowy ze mna, stracilem cenny czas oraz kilka skrzyn z itemami

5) nastepnie mialem zamiar odbudowac zamek jednakze dowiedzialem sie ze zostanie stworzona nowa mapa

6) a tak na marginesie to ten server survival ma tylko i wylacznie w nazwie

7) admini daja bany graczom za cos czego nie uwzglednili w regulaminie

innymi slowy head admin nie ogarnia (BO NIE CHCE OGARNIAC), nie potrafi przyznac sie do bledu i dojsc z graczami do poprozumienia, woli ignorowac wszelkie proby kontaktu, na serwer zapraszam ludzi ktorzy chca pograc w trybie rpg, wejscie na serwer wiaze sie z czestymi nerwami z powodu bledow i ignoracji ze strony administracji

Opublikowano

Nick: spy1rex

Ile gram w minecrafta: 1.5lat

Dlaczego nasz serwer: bo to bardzo fajny serwer u kolegi widzalem i jest pro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...