Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][1.8.1][WL][24/7] EasyCraft

PanFrytka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 549
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam servera nie polecam przynajmiej ludzi którzy reklamują servery na innych po prostu szczyt gówniarstwa i pokaz iq adminów szkoda.

V%20Zed%20Dahmer_euw_238_0_nozg.png

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

Panie Frytko nigdy nie grałem i nie zamierzam mam własny server ? ogarnij tych gówniarzy reklamiarzy i pogadamy co?

,,If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.'' ~~ Joseph Goebbels.

Opublikowano

Teraz wymówki pro koksu :? dobra widać że Admin jakiś niedowartościowany psychicznie ?hmm

Opublikowano

Nick: maniusza

Ile gram w minecrafta: 1 rok

Dlaczego EasyCraft: Chciałbym spróbować czegoś nowego

24764889.png

Zamknęli mi serwery do Fify 10...

Dzikimati1972.png

bitwalineage2ryspz4.png

Opublikowano

Nick :Soczek

Gram w minecrafta od wersji : od 1.1.02.

Dlaczego wasz serwer? Bo już na nim grałem tylko teraz jest Wl.

Zbieram +

Ale tak na prawdę gówno mnie to obchodzi ...

Opublikowano

Lagi jak były tak są, na serwie jest coraz gorzej, w kilka sekund pojawiaja sie jakies ogromne budowle na terenie graczy lewitujace w powietrzu albo zaraz przy wejsciu do Twojej prywatnej chaty, nie zapomniajmy ze jest to survival a ktos kto wybiera sobie prywatnego cuba w srodku lasu nie chce zeby obok niego admini stawiali jakies dziadostwa ! Nie wspomne juz o jakis nosorozcach z bajek wzietych jest tego o wiele za duzo. Co innego gdy wybudowalby swiatynie jakis gracz to wtedy mozna sie mscic ale admini? Na terenie graczy? Co to za survival ? Niedlugo w ogole nie bedzie mozna pograc bo bedziemy biegac wokol cukierkow i budowli adminow. Jest miejsce na budowle adminow to niech tam zostana. Jak dla mnie duzy minus za takie decyzje, zobaczymy jak dalej sprawa sie potoczy bo head admin jak zwykle nie odpisuje.

A tutaj zeby nie bylo ze jestem goloslowny oto screeny:

Budowla ktora pojawila sie zaraz za moim oknem w kilka sekund (teren graczy)

50707368.jpg

A tutaj hafelpuffy

31827595.jpg

Narąbane jak ciuchów na ruskim targu i gdzie tu survival ?? Jezeli cos sie zmieni to dam znac chyba ze dostane bana za krytyke

Opublikowano

b]Nick: Latko

Ile gram w minecrafta: od bety 1.2

Dlaczego EasyCraft:[/b] Uwielbiam serwery gdzie można zostać łucznikiem:P

Opublikowano

Nick: BiczuPL

Ile gram?: Hmm... Rok..?

Dlaczego EasyCraft?: Spodobała mi się wasza przekonująca prezka, a także lubie się pobawić z wieloma graczami i pograć na surv.. :>

Pozdro.. BiczuPL

Byłbym bardzo wdzięczny Click Me

82affd25b9a7d919.jpg

fa4a84ae9ffda457616b6cf58ca0f17c.gif

Opublikowano

Nick:Luke

Ile gram w minecrafta:od 1.4

Dlaczego nasz serwer: Ten serwer podoba mi sie dla tego ze jest bardzo dobrze wyważony (bylem na kilku serwerach i tam tak ze albo ludzie byli noobami albo kasę było ciężko zdobyć albo działki były drogie. zdarzył mi się nawet serwer na którym w 1dzien miałeś wszystko i nic już nie musiałeś robić)

kolejnym pozytywem jest duża ilosc graczy co w Mc jest bardzo ważne. Poza tym Lubie takie klimaty.

Opublikowano

Nick: Erge

Ile gram w Minecrafta: od 1.3

Dlaczego nasz serwer:Bardzo lubię survivale, i po prezentacji wydaje się:dobry,sympatyczny,oryginalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...