Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem kolesia który miał 60 lvl i miał czachy.Ja też niedługo będę miał 60 lvl i też chciałbym je mieć wiec może ktoś powiedzieć skąd się je bierze?

Z góry THX B)

Opublikowano

lol 60 lvl i czachy to niemożliwe :D

Koleś chodził w low zbroi a miał lvl 102+ (quest na skrzydła god's object [chyba tak sie nazywa])

Miałeś go w pt czy coś takiego i jesteś pewien ze mial 60 lvl?

16435562.jpg
Opublikowano

lub lvl hack, po stronie clienta robisz sobie np. 150lvl ale po stronie servera dalej masz ten sam lvl i wtedy możesz zakładać wyższe przedmioty

2006-2010

Opublikowano

Albo i nie dodam :/ To tylko pokazuje ze sie ma np 170lvl ale nic wiecej. Nie można sie uczyć skillow, a jak sie zalozy itemki to nie rośnie def a inni ich nie widzą. energy♥ sie pomylił.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

nie wiem dawno nie byłem na dekaronie kiedyś to działało widocznie teraz już nie ... ;) zapewnie GT dało nowe zabezpieczenia po stronie servera i server nie odczytuje bugów po stronie clienta

2006-2010

Opublikowano

Witam,qwerz jakbys mogl dodaj tego hacka;) znacznie umili gre widzenie postaci w high gratach ;) polatalbym swoim ak z armorkiem 88 lvl

Nicu5.png
Opublikowano

Jak zalozysz ten armor na wyzszy lvl to efekt bedzie taki jak bys biegal goly. Poza tym nie wiem czy wogole dasz rade go zalozyc bo ja to robilem na mojej segnalce 1lvl i kupowalem armor w sklepie, a wtedy to odrazu sie zaklada jak sie nie ma innego. Na dodatek nie dalo sie tego zdjac ;/ Nie wiem czy sie postac nie spieprzy od tego. Po sprawdzeniu hacka juz na ta postac nie wchodzilem wiec nie wiem jak sprawa wyglada po relogu.

A broni wcale nie zalozysz bo musisz spelniac staty jesze oprocz lvla. Jak chcesz tego hacka zrobic to musisz zdobyc przynajmiej 5lvl zebys mog ta wartosc znalesc w cheat engine wiec dla ciebie jest to nie wykonalne. Jutro sprawdze to jeszcze raz i najwyzej napisze kod zebys to mogl miec u siebie albo zobacze czy da sie zrobic pointery. Jak sie uda to dodam jutro bo teraz juz jest po 2giej i pisze z fona ;)

My minions mwaahahahaha :>