Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagłębie Odkrywców [Survival] [Dedyk] [No premium]

Pitbull_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagłębie Odkrywców. Wita !

Witam dnia dzisiejszego zostaje otwarty nowy serwer minecraft w wersji 1.8 . Typu Survival z minimalnymi elementami Role Play. Zawierający bardzo ciekawą mapę. Kilka atrakcji (w chwili obecnej jest to automatyczna arena typu player versus player. pvp). Pokaźne grono administracyjne. Serwer się rozwija. Posiada same najprzydatniejsze pluginy wymienione poniżej. Kilku stałych graczy oraz to coś co nie pozwala się oderwać :-)

IP serwera

178.33.54.2

1-205111-560x95-7-FF5519-FFFFFF.png

Skład administracji

Machniuk - Założyciel

_EV & Zuzulek - Head Administracja

Pitbull & MIKIJO - Administracja

Pluginy na serwerze

Craftbook - Tworzenie bram, mostów, ukrytych pomieszczeń etc.

Warpz0r - Tworzenie warpów czyli teleportów. Tworzenie ich dostępne tylko dla graczy z rangą vip.

Permissions - Rangi typu gracz, vip, administrator. Inne rangi dostępne tylko dla członków gildii .

WieZe - Dostępne pod komendą /wz. Zaznaczenie danej pozycji na mapie do której wiedzie nas kompas.

World edit + guard - Tworzenie cuboidów. Jest to serwer survival więc dostępne tylko dla atrakcji serwera.

Wolf names - Nadawanie imion swoim pupilom

/Sethome i /home ~ nie znam nazwy pluginy w skład którego wchodzą te komendy.

Reszta pluginów widnieje pod komendą /plugins na serwerze.

Inne informacje na temat serwera

Jest to jak wyżej napisałem serwer survival. Czyli dozwolone są takie rzeczy jak kradzież czy zabijanie. Griefowanie też jest akceptowalne, ale jedyna rzecz nie do przyjęcia to psucie estetyki mapy.

Jak też gdzieś wspomniałem bodajże w pluginach będzie można zakładać gildię czyli kilku/nasto osobowe grupy które będą mogły walczyć z innymi "frakcjami". Przez co podsyci to tylko atmosferę. Przykładowo będą organizowane turnieje pomiędzy obiema gildiami.

Przez co można by wyłonić tą najlepszą oraz jakieś wspólne wypady mające na celu wyplenienie danej gildii z jakiegoś obszaru Oraz walczyć o jakieś większe nagrody niż te które zdobywa się samemu...

Film promujący serwer

Klik

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Gorąco polecam!! :)

Nie długo będziemy mieli własny serwer głosowy mumble oraz stronę internetową.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Jest to jeden z nowo powstałych serwerów minecraft. Ogarnieta administracja i dobra mapa. Serwer jest swietny wedlug mnie nalepszy na jakim gralem. moja opinia 10/10. Polecam

Opublikowano

Już niedługo będzie możliwe kupno VIP'a. Przerzucamy się na MySQL co pozwoli nam miedzy innymi: Panel Gracza (Na stronie), wykupienie vipa za sms (automatycznie, bez ingerencji ze strony administratorów). itd.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Uwaga!

Dzisiaj zostanie założone forum serwera (Silnik: Invision Power Board 3.1.4). - Kupiliśmy licencje!

Został także założony serwer głosowy mumble, dziś zostanie on opublikowany. (Dane do połączenia będą zawarte w informacjach podczas gry);

Przerzucamy się na MySQL, oraz dokupujemy 1GB ramu dla serwera. :)

Zapraszam i pozdrawiam.

Więcej pod PM.

Opublikowano

Uwaga!!

Mamy własne forum na silniku IP. Board 3.1.4!! Adres forum znajdziesz na naszym serwerze.

Konta VIP także można już kupić, gorąco zapraszamy!!

Więcej pod PM.

Nowicjusz
Opublikowano

Na serwer został dodany plugin dzięki któremu gracze VIP mogą automatycznie zakładać swoje gildie, zapraszać graczy oraz wyzywać na wojny !

Opublikowano

Rozwijamy się wgrywamy to co lepsze pluginy na serwer. Zostały nawet spolszczone objaśnienia komend na serwerze by nawet ci gracze którzy nie najlepiej posługują się j. angielskim mogły załapać o co chodzi. Przekonwertowaliśmy wyskakujące komunikaty traktujące "kto kogo" zabił. Rozwinęliśmy forum. Pierwsze gildie już powstały i toczone są już między nimi wojny. Powstaje ogromna arenaDM gdzie wszyscy gracze będą mogli ze sobą rywalizować na bardzo ciekawym terenie który przewiduje kilka biomów od zwykłego poprzez zimowy a na piekielnym kończąc. Powstaną araty ukryte pułapki kilka przeszkód no i oczywiście to co najważniejsze KREW :D Pozdrawiam i mam nadzieję że do nas dołączycie bo naprawdę warto. Jak tak dalej pójdzie zwiększymy ilość slotów stopniowo o "5" i dokupimy kolejny 1GB ram...

Opublikowano

Nie ma to jak reklamowanie serwera w innych tematach. Ogólnie macie brzydką mapę.

Dnia wczorajszego mieliśmy ogromne problemy z mapą. Problemem były chunki. Jednak nie ma odpowiedniego pluginu do minecrafta 1.8 który mógł to naprawić. Próbowaliśmy wszelkiego rodzaju innych rozwiązań. Jednak jednym słowem stara mapa to juz przeszłość. Wygenerowaliśmy nową mapę przenieśliśmy atrakcję ruszamy niebawem. Jeśli chodzi o eq zostaje tylko te które gracz miał przy sobie. Wszystkie statystyki pozostają niezmienione. W ramach rekompensaty za wczorajsze i dzisiejsze utrudnienia konta vip zostają przedłużone o 3 dni...

Opublikowano

Hmm wbije :D

A pro po

/Sethome i /home ~ nie znam nazwy pluginy w skład którego wchodzą te komendy.

należy do Warpz0r'a :D

A i powiększcie sloty :D

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...