Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowanie itemu, oraz plugin na portale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam kupny serwer i na nim pluginy :

xauth

worldguard

worldedit

permissions

nscommand

magic carpet

lwc

jobs

iconomy

ichat

firecontrol

falsebook

disableit

chestshop

borderguard

blocklog

Pamiętam że w którymś pluginie (problem w tym że nie wiem którym) wpisywałem przez notatnik aby zablokować zapalniczkę, pytam o to ponieważ chcę znaleźć (może i wy z tym pomożecie) permission na to aby dać randze VIP permission na używanie zapalniczki.

Drugie pytanie jest takie:

Czy jest plugin na to aby portale miały swój powiazany portal w piekle, bo wiem że jest coś takiego, że jak się stworzy, dajmy na to 3 portale w zwykłym świecie, to te 3 również będą w piekle, lecz problem w tym że jak się wraca, to nie wraca się do portalu którym wszedł, tylko tym który został stworzony i zapalony jako pierwszy.

Oraz przydałby się plugin, bądź również może być to powiązane z pluginem na blokowanie, ponieważ chcemy zablokować jeszcze pistony, oraz włączyć możliwość używania pistonów dla VIPów.

Opublikowano (edytowane)

Witam... Nie mam pojęcia jeśli chodzi o blokowanie ale co do portali to wg mnie najlepszym plunginem na nie jest WormholeXtreme czy jakoś tak.... nie jest to dokładnie to o co ci chodzi ale tak ogólnie to te portale są zajebiste;D Mam je na swoim serwerze (hamachi) i świetnie sie sprawują.... Naprawde polecam...

Zapomnialem dodac... plungin jest na bukkita pod 1.7.2 ale na 1.7.3 i na 1.8 też dziala bez problemu

Edytowane przez wqqw
Opublikowano

Blokujesz to w WorldGuard!

Pomagam w sprawach związanych z minecraftem.

Chętnie zostanę administratorem na jakimś serwerze VPS/Dedykowanym.

Pomogłem? Wejdź tutaj i kliknij w brzuszek pajacyka. Pomożesz wtedy biednym dzieciom.