Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] YmirPatcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Heloł. Więc, wczoraj był error, że "Inny program korzysta z tego..." (coś takiego). Ktoś mówił żeby wejść w Menadżera -> Procesy -> zakończ rundll.dll (czy cuś). Podziałało, ale pojawił się błąd z "YmirPatcher". Było napisane tak: URL settings not found. Jedynym sensownym wyjściem wtedy był reinstall, który zadziałał. Ale moja prośba - pomóżcie żebym się już nie musiał z tym kupskiem męczyć. :<

schab

@EDIT, jeśli coś jest źle to sry :<

Edytowane przez schab1337

ZBIERAM - :3

Opublikowano

Obejście: Otwierasz notatnik, wpisujesz tam frazę "metin2client.bin" (bez cudzysłowia), bo czym zapisujesz ten plik w folderze z metinem jako nazwa.bat.

Jak obejście nie pomoże.

Ten błąd masz tylko na Metin2PL? Nie grałeś na privach może, jak tak to miałeś tam ten błąd? Jedyne rozwiązanie tej sytuacji które przychodzi mi do głowy to skan komputera, czy aby na pewno jest czysty, bo może jakieś syfy Ci exeki lub dllki wirusują przez co masz wszelkiego rodzaju błędy. Masz błędy w innych aplikacjach?

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

@up Dzięki :3 Obejście pomogło, poza tym, skanowanie raczej nie miałoby sensu przy fakcie, że tydzień-2 temu miałem formata i nic nie ściągałem bezużytecznego. Raczej... Do zamknięcia, problem naprawiony.

Opublikowano

zamiast obejscia odpal paczerazamknij procesy metin2client.bin metin2.bin metin2.exe i odpal paczera jeszcze raz :) mi to dziala bo mialem to samo co ty wystarczy 1 raz tak zrobic :D

Opublikowano

Zobaczymy.

Support powiedział żebym reinstallował metin'a. Wszystko byłoby gut, gdyby nie fakt, że po formacie znowu jest ten error... Napiszę edit po formacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...