Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Co ile godzin można wykonywać misje na lv konia od 11 do 20 . Bo ja dedłem na golemach ostatnio czekam 27 h i stajen mi mówi twój koń musi odpoczać ! Wy też tak macie że dłużej niż 24 ?

Opublikowano

12-24h. Coś musiałeś pomylić. Czasami bywa, że mniej niż 24h, ale nigdy więcej.

Jeśli czekasz już dłużej niż 24h to masz jakiś błąd i zgłoś to do supportu.

Opublikowano (edytowane)

Nie bede zgłaszał po co poczekam z 3godziny i dostane questa . Nie pomyliłem nic wczoraj po kościele to gdzieś z 11:10 Spaliłem misje z golemami bo dedłem .

Edytowane przez paradox123
Opublikowano

Napewno nie masz więcej niż 24h.. a podczas misij nie możesz zejść z konia... Bo gdy zejdziesz to nie zalicza Ci i musisz czekać.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nom ale zeszłem z konia wczoraj gdzieś o 11 godz rano bo spadłem z konia . I teraz mówi twoj kon musi odpocząć . Pytalem się jednego gracza mówił że misje sie bugują i czasem dłużej niż 24 .

Ej a może musi być wytrzymałość konia 100% a ja mam 88% a wogle nie jedźiłem

//Połączyłem posty. Loneys

Opublikowano

12-24h? Fake, nawet do 36h może dojść... wiele razy miałem tak że np. jednego dnia o 6 rano robiłem misję a drugiego o 12 nie mogłem ale o 15 już tak... To kwestia całkowicie losowa...

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano (edytowane)

Mi sie te misje coś bugują . Bo po długim czekaniu o 19 godz klikam a on "Twój koń musi odpocząć przyjdź jutro" i tak se klikałem na Jak walczyć podczas jazdy ze 3 razy i mi wreszcie dał misje . Ciężko było dostać misje ale stajenny w nagrode mi uznał misje za pierwszym podejściem i 19 lv konia . Boje sie co będzie potem ale ostatnia misja z tygryskami i moge robić militara ! Macie wszyscy po + za cenne rady . Ale na wiki pisze tak "Po zejściu z konia lub spadnięciu (śmierć) kolejny raz do próby możemy przystąpić po 24 godzinach." To mialem laga bądź buga .

Edytowane przez paradox123
Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "bugowanie misji", w dodatku tak błahej i to na PLu. Tak funkcjonuje gra. Raz poczekasz dłużej raz krócej. Niestety jeżeli chodzi o globale to osiągnąć można coś tylko po dość długim okresie czasu :)

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Aha Oo teraz też musze dłużej czekać niż równe 24h . Bo wczoraj wykonałem misje o 19:42 a teraz jest 19:50 i "Twój koń musi odpocząć przyjdź jutro" ale tam poczekam se xD . Ostatnia misja na lv konia . Potem misja na militara . Na innej postaci jakoś czekałem nawet miej niż 24 h i mi dałał te misje . Może to zależy od lvla bo tu mam 48 a na tamtej postaci 51 miałem :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...