Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zablokowane konto

Drakka123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moje konto na WarRcok'u zostało zablokowane ze celów bezbieczeństwa ponieważ nie grałem ponad 120dni. W celu odblokowania konta napisałem do nich na adres :[email protected] jaki mi podali do odwołania. Napisałem do nich i minęło już dwa tygodnie i się nie odezwali w tej sprawie. Mam do nich napisać jakiegoś ticketa czy cos??

Z góry dziękuje ;)

Opublikowano

Może podałeś złą kateorię albo w ogóle nie wsłałeś im ticketa, bo teraz ten nowy wygląd i w ogóle jest do d*py. Ja na twoim miejscu bym wysłał jeszcze raz, a sprawdzałeś czy czasem nie odblokowali ci tego konta ?

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Your Password Has Expired

For security purposes, we require account passwords to be changed every 120 days. You will be automatically logged into the site after successfully changing your password.

Wszystko sprawdziłem 2 razy i dobrze wysłałem. Straciłem stary email do konta wiec trzeba było podać jak najwięcej informacji i wysłałem do nich

Opublikowano

Jak byś miał emaila to byś mógł zrobić nowe hasło ale teraz jak go straciłeś to nic nie zrobisz bo będziesz musiał aktywować hasło na emailu.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Ale jest wyraźnie napisane, że w razie jeśli nie masz eamilu do konta a zostało ono zablokowane ze względu, że się 120 dni nie wchodziło żeby podać jak najwięcej odpowiedzi na pytania które oni wymienili. I napisałem i odpowiedziałem na większość zadanych pytań, bo 1 nie pamiętałem. Było tam jeszcze, że nie trzeba odpowiedzieć na wszystkie pytania jeśli się zapomniało odpowiedzi, lecz czym więcej poprawnych odpowiedzi tym większa szansa na zmianę emailu i odblokowanie konta. :) Na 6pytań udzieliłem 5 poprawnych bo 1 zapomniałem. I wysłałem do nich na adres który mi podali. Lecz mija już 2 tydzień, a oni nie odpisali.

No longer have access to your account's e-mail address?

If you no longer have access to your account's e-mail address, do not proceed to reset your password. Instead, please send an e-mail to [email protected] with the subject line "RESET HELP" and include as much of the following information as possible in the following format:

Opublikowano

Tak to jest G1 niekiedy nie odp.

Poprostu pisz do nich tickety i jesli nie odpisza w ciagu 48h to pisz dalej :)

Ja na twoim miejscu pisalbym caly czas dopuki by nie odpisali.

Opublikowano (edytowane)

@Drakka123 jesli chodzi ci o to jak napisac ticketa to prosze :

To jest ukryta treść, proszę

(chyba nie zrozumialem ciezki dzien i sie nie wyspalem)

Edytowane przez niewiadomo

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...