Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry czasów świetnosci

zatronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasy gier typu mario itp .

Grą którą grałem jak byłem mały była gra POSAL X..... Grałem w nią cały czas jaki spędzałem na komputerze ...

Teraz gram w FarCry 2 i Metina lecz to już 2011r a nie 2004/2005 :D

Opublikowano

Twierdza, Twierdza Krzyżowiec, GTA SA , Civilization: Call to Power, Heretic II, Robin Hood Legenda Sherwood i wiele innych, które miło wspominam :)

Opublikowano

Z:Steel soldiers, Twierdza: Krzyżowiec, Need For Speed Underground 2.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Czasy gier typu mario itp .

Grą którą grałem jak byłem mały była gra POSAL X..... Grałem w nią cały czas jaki spędzałem na komputerze ...

Teraz gram w FarCry 2 i Metina lecz to już 2011r a nie 2004/2005 :D

sluchaj kazda gra ma "swoj czas" i np metin gdyby nie nowosci byl by boski niezaleznie od ilosci graczy i neo dzieci ale np fajny serw i zabawa przednia;]

ja mam wlasny serwer hamachi i zaczolem tak: sura wp 75lv full eq stalka trutek+9 full skille i dobijam 99lv z ratami jak na PL i wbijam sobie lv dziennie z full bonami;] jak dla mnie bomba;]

;]

Opublikowano

Diablo 2,

alien shooter,

nfs: porsche,

moh;aa,

gta 3,

+

tanki 1990(na 2),

mario,

olimpiada,

wojownicze żółwie ninja,

takie motory,

mortal kombat

Prawie wszystkie gry na pegazusa.

Teraz już nie robią takich gier jak kiedyś na pegazusa... szło piksele policzyć, ale wciągała na kilka/naście godzin, a teraz chuj wie jaka grafa i po 2h się nudzi :D

52287137559562145640.png

Opublikowano

Contra <3

Ta gra była wyjebana w kosmos.

Dzięki tej grze przekonałem się po raz pierwszy na własnej skórze co to znaczy no-life.

Nawet teraz bym sobie w nią pograł, eh szkoda ze nie mam już Pegasusa :/

63989389769756300986.png

Opublikowano

Ta gra była wyjebana w kosmos.

Dzięki tej grze przekonałem się po raz pierwszy na własnej skórze co to znaczy no-life.

Nawet teraz bym sobie w nią pograł, eh szkoda ze nie mam już Pegasusa :/

Emulator?! :O

Opublikowano

Moje dziecinstwo oparło sie na Tibii i nie załuje bardzo fajnie.Przed erą internetu u mnie miałem Pegazusa ; ))) nawet z 5 bo czestu mi sie psuł ale bardzo fajne gry na dyskietkach były. Mario i tibia tych gier nie zapomnie ^^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Moje dziecinstwo oparło sie na Tibii i nie załuje bardzo fajnie.Przed erą internetu u mnie miałem Pegazusa ; ))) nawet z 5 bo czestu mi sie psuł ale bardzo fajne gry na dyskietkach były. Mario i tibia tych gier nie zapomnie ^^

Ja już od dawna czytając twoje posty stwierdziłem, że twoje dzieciństwo opierało się na tibii.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Tak kur#a grałem w Tiibie i co z tego? Nie czyni mnie to jakims idiotą.Miałem słabego kompa i nie miałem dostepu do lepszej jakosci gier a wolalem grac w tibie i grac i sie cieszyc niz grac w cos lepszego i wkurwiac sie ze mam lagi.

Grałem w Tibie i sie w tego nie wstydze. Graam teraz w inne gry ktore bija na głowe świat w tibii.Wole grafike w tibi niz w minecrafcie.Tchus.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość malutki688
Opublikowano

diablo 2 lod, rayman 2,heroes 3,etek,pokemony, strzelanie do kaczek xD kontra, mortal kombat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...