Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak odblokować niesłusznego bana IP ?

asdasdwdsa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem niesłusznego bana IP pewnie jakieś dziecko mnie podało do suportu bo grałem w combat arms dobrych kilka lat i byłem bardzo dobry ale teraz nie mogę zagrać ani starym kontem ani nowym co mam robić i jak napisać do suportu żeby odblokowali moje IP. Z góry dzięki

Opublikowano

@up

o nnie prosi jak odblokować tego bana mac'a

tylko prosi jak odwołać się..

poszukaj w stronie o koncie na stronie ( nie na stronie combat arms ) ale na stronei nexona :)

Opublikowano

Nexon jest bardzo surowy co do banów nie ma opcji na odzywskanie konta.Jeżeli chcesz grać odnowa zmieniasz MAC poradników w internecie co do tego jest pełno nawet na MPC jest.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wpisz w wyszukiwarce kont swoje IGN. Nie znajdzie, bo konto zbanowane jest usuwane, możesz co najwyżej zmienic mac.

Odwołac się możesz, powiedzą ci, że był raport, albo logi i tyle. strata czasu

Opublikowano

On chce wiedzieć jak może napisac odwołanie a nie jak zagrać. Skoro gra kilka lat to ranga musi być ładna...

Najlepiej podaj mi nick to Ci powiem za co masz tego banna

@Zav

ale może chociaż wiedziec co zjebał żeby mógł się odwołac

a do supportu to na stronie nexona masz zakładkę, linku nie podam bo ZAv mnie zadziucha ....

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Chyba grasz w inną grę ..

Tu jest potrzebna zmiana MACU

ja mam ruter jesce przed wakacjiamy dostalem bana na wszytkie konta czyli ip albo mac wyłonczyłem wlanczylem i git konto unban ale jako ze moj glupi brat znowu na moim kompie gral na hakach dostalem bana na konta

Kazdy mowi ze na IP nie daja ale kurna jak ja wlanczylem hot spot shielda to tez byl unaban ale musialem robic to za kazdym razem -,- i wiem w jaka gre gram jesli chesz zobaczecz moje byle konto nick PMynameisL i chyba jesce xX nie pamientam

@edit nick PMynameisL

dostalem bana na IP bo uzywalem hackow na innym koncie i zablokowali wszytkie