Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Sie Dzieje

lotar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Problem Nie Moge Wejsc Na Żaden Serv

Servy Zostaly Wyłączone CZy co

Prosze O pomoc

usunieto by mike

Opublikowano

tez to mam ... juz sie przestraszylem ze dostalem bana xD chyba jakies konserwacje sa ,moze jakis update zrobili w poniedzialek zamiast czwartek ... nie bylem na forum i nie przeczytalem ,a na forum teraz wbic nie moge

Opublikowano
Na PL ;S

to pewnie potrwa 2 godzinki a metin2.pl nie dziala kurwa

forum jak już pisałem też nie działa

Opublikowano

Gm`om sie cos chyba Pierdzieli BO mi Kuzyn Powiedzial Bo jego KOlega jest Gm Że Wogule Nawet GM nie może wejsc do metka

usunieto by mike

Opublikowano

Glupoty gadasz nie widziales nigdy Gma zalgowanego w grze??

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

Dzisiaj, 11:08

Awaria w jednej z serwerowni - Dzisiejsza przerwa konserwacyjna

W związku z dzisiejszą awarią w jednej z serwerowni Metin2 jest niedostępny.

Prace nad usunięciem tego problemu trwają, w tym celu zostanie przeprowadzona konserwacja serwerów, w celu zminimalizowania ryzyka utraty informacji z baz danych.

Prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość, a także przepraszamy za zaistniałe problemy.

Community Management

Team Metin2.pl

To Skopjowałem Z innego Tematu

usunieto by mike

Opublikowano

juz forum i strona metina2 dziala wiec mozesz sobie sam poszukac, a jezeli sie myle to sprawdz na google.pl

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

Oj nie przezywajcie, ja mialem kupic pro fms+9 a tu dupaa :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...