Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][YouTube] "Zagrajmy w" - kolejnego zagrajmera przyszedł czas

krolikk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Wiem, że w internecie jest już niemalże przesyt ludzi, którzy starają się prowadzić swoje "zagrajmy w" jednak mimo wszystko po wielu dniach myślenia nad owym hobby (jeśli można tak to nazwać) stwierdziłem, że mimo wszystko warto byłoby coś nagrać. Jeśli nie dla kogoś, to chociażby dla siebie na pamiątkę co to się robiło w młodych latach. :lol:

Poniżej pierwszy odcinek mojej pierwszej serii, w której zajmuje się grą PREY. Zapraszam do oglądania. :)

http://www.youtube.com/watch?v=JJyr19kEcP0&feature=player_embedded

Z początku trochę się guzdram... niekoniecznie jest to najlepszy odcinek na jaki mnie stać, ale nie miałem zamiaru ponownie nagrywać tych samych momentów, dlatego wrzuciłem już tak jak jest. Dopiero uczę się operować wszelkim oprogramowaniem do obróbki Wideo/Audio, dlatego cały czas nabieram jakiegoś tam doświadczenia.

W październiku (po zakupie nowego PC) zaczynam dość innowacyjną serię z grą S.T.A.L.K.E.R Shadow of Charnobyl z dodatkiem Soljanka. Rzekomo jest on spolszczony w dość dużym stopniu i mocno chwalony, więc może być ciekawie. :)

Liczę na wasze cenne komentarze oraz subskrybowanie kanału - o ile sobie na to zasłużę ;).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Filmiki ok, ale takie coś to raczej do sekcji filmów na MPCforum. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...