Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No To Koniec Darmowego Bocenia

Silver_Mat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dziś, czyli 13 lipca, SroKing stał się płatny, a dokładnie "Assistant Pack" zawierające te wszystkie najważniejsze funkcje, jak np Auto Walk, teraz trzeba będzie samemu chodzić na spota, no chyba, że ktoś chce wydać troszkę kasy. Co prawda w promocji dali 30 Golda, co wystarcza na całe 3 dni bocenia, więc Ci co zrobili sobie więcej niż jedno konto wygrali na tym, ponieważ teraz na każdym koncie będą mogli bocić te 3 marne dni. Po za tym, piszą, że to tylko test i oby on nie wyszedł, bo kolejny dobry, darmowy bot przestanie istnieć. No to tyle mam do powiedzenia w tej sprawie. Dziękuję

Opublikowano

szkoda , bo jeden z najlepszych botow ;] to bylo oczywiste bo bot darmowy ktory chodzi do miasta po potki i robi repoty qwiec napewno musi byc platny. Zasyysam IBota

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli się tak stanie, stanowczo polecam przerzucić się na iBota, chyba że będzie ktoś srokinga kupował. ^^

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

D&G, mam pytanie, co do Ibota, czy ma on autowalk na spot?

Co do SroKing'a jeszcze, nie jest tak źle, wystarczy raz dojść samemu na spot, potem on się zapamiętuje i bot już sam wraca, na szczęście ;) Chyba administratorzy srokinga nie wzięli tego pod uwagę, bo wątpię żebym się skusił na Assistant pack teraz jak to zobaczyłem, ale nie mniej jednak Europejskim postacią pokrzyżowano plany, bo switch broni na tą od subclasy jest już płatny

Opublikowano

Kurde a tak przyzwyczaiłem się do tego bota. Jednym słowem szkoda ;/

Edit:

A mam pytanko na co lepiej się przerzucić agbot czy ibot??

Opublikowano

gdy sroking powstał to było wiadomo ze będzie planty, zwrocie uwagę ze od początku było w panelu logowania cos takiego jak doładuj.

A jak chcecie dobrego bot to kupie sbot z kimś na spóle wyjdzie nawet tanio i dobrze ps 13 zl na miecha to nie dożo

photo-5609.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...