Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Kopiowanie Run.

krachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby działa ;x W sumie auto clicker mógłby być przydatny, ale mi się to nie przyda bo to co mam to mam komplet

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Ne Pewno :) w Grze wszystkie preme z runek sa sprawdzalem pod AP na Veigar lub Anivia i dmg z ap sie zmienia gdy udezam miniona na Custom wiec na 100% jest ok ;)

narutot.png
Opublikowano

To nie jest ściema posłuchajcie gościa i go nie meczcie bo to działa !

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Ok na Dzisiaj Przerwa do 22:00-23:00 poniewaz ide ze swoim prywatnym zyciem na dwor :) oczywiscie do Skype mozecie nadal dodawac.

narutot.png
Opublikowano

Trzeba to grzebać w plikach gry czy bezpośrednio w grze? Może uda się zrobić wszystkie pkt w masteries, byłoby cudownie. :)

Opublikowano

Honghua

masteries też jest możliwe i tak sie składa ze ja mam full ;)

Krachu napisze albo zadzwonie do ciebie jutro dzisiaj czasu już nie mam

Opublikowano

Tak to jest Dokładnie to ale jest opis tylko na Duże runki a mozna równiez klonowac male jak i na low lvl mozna zakladac wiecej runek niz jest dostepnych miejsc.

L@ampard nie jest naprawione.

Wystarczy przejsc na zakladke bohaterowie (champions) i nacisnac 3 razy ok a runy i tak dzialaja i zostaja.

narutot.png
Opublikowano

Możesz też pokazywać programem Team Viever czy jakoś tak :>

Na razie nie będę sprawdzał sposobu ponieważ mam 1 konto i nie chce go stracić przez bana czy coś :)

Opublikowano

krachu a moglbys opisac jak zalozyc wiecej run niz jest miejsc?

pozatym ktos cos pisal o masteries.

A z tymi runami lipa. Mi sie udaje max 1rune 1raz sklonowac.

@edit

hahahhaha i ch** z tym bugiem. Krotkotrwaly. Wyskoczy ze nie mozna zapisac ksiegi zaklec. Klikasz ok i niby grasz z tymi runami. Restart launchera i runy juz zdjete.

20830.png

Opublikowano

Jakie bany ... Najwyżej zlikwidują buga, który i tak jakoś dużo nie daje chyba, że brak nam kasy na 3 quinte i zbieramy ip

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Jasne, że trzeba ;x Tak życie było by za łatwe

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Lol ale mi bug, ja to znam juz od ok 1 miecha, tylko nie da sie zapisac strony run.

może i znałeś ale to krachu raczył go nam udostępnić na forum jako pierwszy : d

11360.gif

e4e91d06b88e8ef4c32aeb996b39ad8d.gif?1315424848

Opublikowano

ja mam laptopa klikam naraz prawym myszki i guziczkiem obok panelu dodytkowego i zawsze wchodzi z 2 na 9 ; ] tak jakby 2 myszki :>

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...