Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1309911203-U105386.png
To jest ukryta treść, proszę

1309911231-U105386.png

1309911265-U105386.png

1309911317-U105386.png

1309911346-U105386.png

1284282093-U138092.png

1309911376-U105386.png

Edytowane przez GammersTV .
Opublikowano (edytowane)

O chłopie tyle czasu na postać straciłeś i chcesz ją sprzedać ... :D

@Top Dostaniesz do 400 zł. Ładne eq, skile też ... Ta postać do cudo na PL :D

@Down Ch*ja się znasz i nie pier*ol głupot ...

Edytowane przez Marcid
Opublikowano

Sama postać jest warta koło 300 zł , ale eq bym sprzedał osobno , bo mało ludzi chce wydać założmy 600 zł odrazu , któs np kupi stal za 50 zł a ktoś inny coś innego . Dlatego sprzedaj osobno eq a osobno konto lepiej na tym wyjdziesz .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Popatrzę jeszcze co mi będziecie podpowiadać, jeśli nic więcej bym wziąść nie mógł - odezwę się za tydzień gdzieś, gdyż 'polepszę' swój ekwipunek i wydam troszkę na is'a i wbiję wyższy LVL. ^^

Opublikowano

Chyba wy gówno wiecie sprzedawałem postacie +80 lv z eq po 500 zł , eq po 5 bonów i mało kto , później patrzyłem na sama stalkę która miałem , ona poszła za 90 zł .. , On ma stalke która na allegro pójdzie sama za +60 zł , tryton za +40 zł pójdzie .. Popatrzcie ceny na allegro . Ja za nie długo będę swoje 3 konto +80 na alegro sprzedawać i naprawdę się tym interesuję , co gdzie i za ile sprzedać żeby najlepiej na tym wyjść , popatrzcie sobie ceny itemów na allegro a później piszcie że się nie znam . Jaki 14 latek będzie mieć 500 zł na konto ? , ale 50 zł uzbiera i wtedy kupi np taką stal . Najpierw pomyślcie potem piszcie ... Jeszcze raz propnuję sprzedaj konto i eq osobno , a lepiej na tym wyjdziesz .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Obie postacie fajne buffek spoko grat +

Postać jeszcze lepsza z eq fajnym i skille fajniutkie dodaj jak stoisz z bilo poli :) powinno podnieść cenę postaci ale pewnie z 600+ dostaniesz spokojnie :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Potwierdzam, lepiej będzie jak sprzedasz konto osobno i itemki osobno.

A nawet lepiej jak sprzedasz itemki za kamyki duchowe, a kamyki duchowe na allegro sellniesz :)

Konto około 500zł warte. A buff 150 max

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Witam! Odrazu przejdę do rzeczy. Zaczęła się szkołą = mniej czasu na granie w metina. I pomyślałem sobie , że przydałby się jakiś expbot. Najlepiej easymetin2 - jednak jest on płatny, a freetime jest za krótki. No więc postanowiłem zagadac z jednym z najlepszych polskich skrypterów(sam nie umiem tego zrobić). Jego nick to kyku.Zgodził się przerobić easymetin2 tak ,żeby działał cały czas. Jednakże, że on nigdy nie robi nic za darmo wstawił przerobionego hacka na strone , z której aby ściągnąć - trzeba wykonać jedną ankiete. Ankiety są bardzo proste - najczęściej chodzi o rejestrację. Ściągnąłem to już tydzień temu i od tego czasu em2 wbiło mi juz 10 leveli(35-45, 5-6 h dziennie). Z tego powodu , że dużo rzeczy wiem z tego forum(wcześniej tutaj konta nie miałem , jako gość siedziałem tutaj codziennie) chciałbym podzielić się z Wami tym hackiem. Jednak nie będę łamać praw autorskich i nie będę wrzucać tego na inny hosting.Tutaj są dwa linki do ściągnięcia:

http://sharecash.org/download.php?file=2332297

albo

http://cashfile.org/download?file=45474

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=30cbdc8b7afd4e079e93f1666220080b31a9b177f4d94ddcc1e5555fb8821f41-1316860659

Naprawdę zachęcam do ściągania. Ta ankieta trwa 2-3 minuty a hack będzie trwał , aż metin2 jakos się nie zabezpieczy.To tyle z mojej strony.

Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne,interpukncyjne oraz stylistyczne.

~Mendrug

Opublikowano

@Up A co ty myślałeś, że 1000 zł dostaniesz?? Max to 700 zł dostaniesz a jak coś pozmieniasz to może więcej i jak by to był 90lvl to 1000 zł byś może dostał ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...