Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Wr

Ukako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na tym forum było już wiele takich tematów. A mianowicie po zalogowaniu i wybraniu kanały WR mi się zacina. Mam Windowsa 7 Ultimate 64x. Próbowałem, jak mi się wydaje prawie wszystkiego. Ustawianie zgodności, net framework, stery od karty graficznej, dodawanie wyjątków do zapory systemu windows, wyłączałem antywirusa, lecz nic nie pomaga ;/ Jedyne co mnie dziwi to to, iż podczas update nod wykrywał mi zagrożenia, więc go wyłączyłem, ale nie wiem czy to przez to nie działa. Może ma ktoś jakieś inne rady? ;> z góry dzięki ;]

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej,żebyś przeinstalował War Rocka i zainstalował go na dysku D lub E,a nie na C.Gdy będziesz od nowa instalował War Rocka,wyłącz antywirusa,a jeżeli chodzi o Net Framework dobrze,żebyś miał wersje 4.0 i 3.5,chociaż nie wiem czy tak się da.Ja osobiście mam wersję 4.0 i War Rock mi śmiga :>

Opublikowano

Zastosowałem się do tego i nadal nie działa ;/ dodam jeszcze, że kiedyś miałem windowsa xp i WR mi działał. Teraz na Win 7 cośnie cyka, oraz nie chcę zmieniać na xp tylko ze względu na WR. Czekam na dalsze podpowiedzi ;pp

Opublikowano

Zastosowałem się do tego i nadal nie działa ;/ dodam jeszcze, że kiedyś miałem windowsa xp i WR mi działał. Teraz na Win 7 cośnie cyka, oraz nie chcę zmieniać na xp tylko ze względu na WR. Czekam na dalsze podpowiedzi ;pp

Windowsa 7 na XP nie ma sensu zmieniać.Gdybyś miał Vistę,to jak najbardziej,a tak to nie ma sensu.

Ściągnij program CCleaner.

To jest ukryta treść, proszę

Skanu nie daje,bo to zaufane źródło.Wyczyść nim komputer i rejestr,program jest w języku polskim,co daje,że jest bardzo łatwy w obsłudze.

Kolejna rzecz.Sprawdź czy Internet nie jest czymś obciążony.Gdy odpalasz i grasz w War Rocka,nie otwieraj kart przeglądarki i wyłącz zbędne programy.Nie ma sensu grać z lagami.

Usuń War Rocka z PC,ściągnij jeszcze raz i zainstaluj na dysku D lub E,podczas patchowania,wyłącz antywirusa i najlepiej Zaporę Systemową oraz wszelkie zbędne programy.To wszystko powinno pomóc,a jak nie,to już sam nie wiem...

Opublikowano

zrob w wr check files

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A spróbuj:

Stworzyć nowe konto w systemie windows ( z uprawnieniami administratora) wyloguj się i zaloguj na nowym koncie. Odpal Wr i napisz czy coś się zmieniło.

32354141673387527780.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...