Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 pytanie. czy mozna połoczyć sie z netią(bo z początku musze wpisywać login i hasło zeby mnie połączyło czy da sie to ominąc i od razu mnie łączy??)

2 pytanie. ile jest warte 2 KC bo goscia prosiłem 30 min zeby mi dał 5 zł a on mi dał 2kc http://europejskiewaluty.republika.pl/czechy.html

3 pytanie. nie dawno se sciognełem firefoxa i jak zamykałem strone to mi take 3 wyszkoczyły (zapisz i zakoncz) (zakoncz) (anuluj) no i było zaznaczone take z dołu(zapamietaj wybur) no i ja hciałem zakoncz a od poczotku jest zapisz i zakoncz no i tera juz mi sie to nie pojawia ale jak oglondam fajne filmiki i szybko zamykam zeby niebyło przypału no i potem daje komus usioąsc na neta on włancza mozille firefox a tu mu sie włancza ta stronka na kturej byłem jak to zmienic??

Za odpowiedz na 1 pytanie 5*

sry za orty ale tera bym musiał długo kilkać 2 klawisz myszy na te fyrasy mi sie niechciało bo tera bd grał w overlord 2

Opublikowano

1 korona czeska jak już w skrócie KCZ :P tak jak my mamy złotówki to PLN :P

Kurs korony wacha się pomiędzy 0,13-0,16 zł polskich, więc więcej jak 30gr za to nie będzie. A z tego co się domyślam jest to aliminiowy pieniążek to nawet ci go nie wymienią :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

1. Ja mialem aplikacje "Speed Touch connection" To klikalem 2x na ikonke i od razu laczylo, trzeba bylo zaznaczyc zeby zapamietal haslo.

2. Potwierdze tylko slowa Makina :P nie bedzie to wiecej niz 30 gr :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

ja pierdole czlowieku jak ty piszesz, az oczy bola 0o

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

1 Polecam kupić router wydatek 100-200 zł w konfiguracji routera porostu wpisujesz passy

uruchamiasz kompa i masz internet nic innego nie robisz

odrazu mówię na tych neti gównach tego nie zrobisz

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

heh człowieku Ty masz ciągle problemy :D

1. nie wiem

2. wg tej stronki co podałeś to 1kc to 13 gr, a Ty masz 2kc czyli 26gr a za 5 zl byś miał 38,5 kc wiec ktoś cię nieźle zrobiłw konia

3. to jeśli masz włączone kilka kart np. Mpc , jakaś twoja ulubiona stronka :D:) to pyta wtedy czy ma po włączeniu firefoxa otworzyć te karty ja wybrałem zamknij i zapamiętaj, a zmienić to możesz chyba klikasz w narzędzia>zakładki> i zaznacz ostrzegaj przez zamknięciem wielu kart może się pokaże to oko znowu :D

dokładnie skończ ze świerszczykami jak ktoś jest w domu, chyba się uzależniłeś :D

@edit

Bardzo dużo ostatnio wnosisz do tematów.....