Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Watpie ze mialo by tak byc, wogole skad takie info?

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano (edytowane)

aha Dziękuje za odpowiedzi, widziałem kiedyś na jakimś forum że będą płatne dodatki.

Mówiąc dodatki miałem na myśli inne tryby gry.

Edytowane przez Arek2343

48989605193943787379.jpg

mca.png

Opublikowano

Anteras skąd ten pomysł? 0.o

Dodatki typu pelerynki dostaną uczestnicy MineConu w Las Vegas, innych "płatnych" dodatków nikt nie zapowiadał.

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

"Beta jest obecnie rozwijaną fazą deweloperską Minecrafta. Zapowiedziana została 11 grudnia 2010 i wypuszczona 9 dni później. Zmieniona została w niej treść licencji, z której zniknął zapis: "wszystkie przyszłe dodatki dostępne będą za darmo"

Z wikipedi.Pewnie ludzie którzy kupili alphe będą mieli bezpłatne dodatki i pełną wersje a gracze którzy kupili betę będą mieli full wersje.

Opublikowano

Teoretycznie ci z alpaha mieli mieć dodatki za darmo ale z wypowiedzi na twitterze wynika że nie koniecznie tak będzie...

Opublikowano

niestety ale pelerynki będą płatne

co do tego ze na oficjala ci co juz maja konto beda musieli doplaci nie jest pewne

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Opublikowano

Jeśli dodatki będą płatne to będzie lekka przesada, ponieważ mody to także dodatki.

<object width="468" height="120"><param name="movie" value="http://s6.tankionline.com/tankiref.swf"></param><param'>http://s6.tankionline.com/tankiref.swf"></param><param name="flashvars" value="hash=5fe45de6e&server=s6.tankionline.com" /><embed src="http://s6.tankionline.com/tankiref.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="120" flashvars="hash=5fe45de6e&server=s6.tankionline.com"></embed></object>

Opublikowano

Oni też muszą jakoś zarabiać,bo większość cepów z tego forum to jeb*** dzieci

crackowanego minecraft'a.Ja się w 100% zgadzam żeby dodatki były płatne.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Oni też muszą jakoś zarabiać,bo większość cepów z tego forum to jeb*** dzieci

crackowanego minecraft'a.Ja się w 100% zgadzam żeby dodatki były płatne.

Co racja to racja piractwo trzeba tępić zwłaszcza kiedy gra nie jest droga... Pelna wersja minecrafta powinna być zabezpieczona przed piratami!

Ale dla tych ktorzy kupili minecrafta przed pełna wersją powinny być jakieś bonusy.

Opublikowano

Jeżeli masz kod z Alphy to będziesz miał wszystkie dodatki za darmow i darmową aktualizacje

Jeżeli masz kod z Bety masz darmową aktualizacje do końca projektu.

Jeżeli jesteś piratem to kup tego Gift-Coda!

//EOT problem rozwiązany

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...