Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot 24h

kkmaku1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, próbuje uaktywnić darmową licencje na 24h w kbot, ale gdy się loguje wyskakuje mi takie coś:

Get serwer list... Done

Get user info... Done

Loading game... Done

Checking license...

i lag, co robię źle?

Opublikowano

może robię coś źle. Pobrałem dzisiaj kbota i poprostu wpisałem swoje dane tam gdzie login i hasło, nic nie grzebałem w tych ustawieniach, jest tylko napis na czerwono ofline. To dobrze?

Opublikowano

może robię coś źle. Pobrałem dzisiaj kbota i poprostu wpisałem swoje dane tam gdzie login i hasło, nic nie grzebałem w tych ustawieniach, jest tylko napis na czerwono ofline. To dobrze?

Nie to źle ! ;-[

Opublikowano

Musi być właczony kbotcc , tam odpowiednio podane USER/PIN.

Przekierowywuje do dzialu tutoriale , tam jak kupic kbot.

Mój problem polega na tym , że jestem przy cheking license , tylko ze ono ładuje mi sie ok 3 minuty ;/

Opublikowano

w kbot cc wszystko wpisuje jak należy, ale w miejscu Customer ID pisze mi cały czas Offline. Dalej nie chce mi się załadować darmowa wersja kbota za 24h

Opublikowano

no ja mam cały czas offline a kbot mi nie działa, a wszystko dobrze wpisuje (czasami pokazuje mi sie customer ID ale jak wyłączę kbota i potem uruchomię jeszcze raz to mam offline)

Opublikowano

A długo czekacie ? bo ja jak pierwszy raz odpalilem zlagowało mi na dobre 3/4 minuty moze wy tez tak macie :D ?

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

po okolo 20 min pokazało mi się customer ID, była pokazana licencja na 24h, ale nie mogłem itak odpalić bota czekałem 5 min ale i tak cały czas pokazywąło Checking license...