Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dobry wynik?

HektoQG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka mam 13 lat

Wzrost : 1.74cm

Waga: 54kg

piłeczka palantowa: 65m

skok w dal: 4,30m

sprint 60m: 8.31s

bieg 2km: 11,20m

Dobry wynik??

Proszę o odpowiec w poście.

Opublikowano

Wszystko jest git.

Tylko ten bieg.. slabiutenko ;/

Na 1,5k tydzien temu mialem 5:30-5:40, a najlepszy zjechal do 4:38 o.O Najgorzy cos kolo 11 minut

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Wszystko jest git.bieg 2km: 11,20m Tylko ten bieg.. slabiutenko ;/ Na 1,5k tydzien temu mialem 5:30-5:40, a najlepszy zjechal do 4:38 o.O Najgorzy cos kolo 11 minut

Widzę czai nam się tutaj nowa gwiazda biegów, kiedy będziesz biegał?

Mój kolega po piłkę 1km w 3 minuty :)

OndteAw.png

Opublikowano

Ta piłeczka palantowa też przeciętnie, ja w 5.klasie rzuciłem 56 m około więc te 62 metry są przeciętne ;). I ten bieg na 2 km słabiutko, reszta okej :D

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Ta piłeczka palantowa też przeciętnie, ja w 5.klasie rzuciłem 56 m około więc te 62 metry są przeciętne ;). I ten bieg na 2 km słabiutko, reszta okej :D

Gadanie, x070x ostatnio koło mojego domu przebiegał dystans 159 kilometrów i nawet nie zapytał za wodę. Chłop ma charyzmę.. ładnie zapier*** ale nie dziwię

się skoro za nim biegł dyrektor.

OndteAw.png

Opublikowano

sprint świetnie, piłeczka świetnie, skok do poprawienia ja miałem 5,20m (no ale mam 2m wzrostu i 17 lat :P) a bieg naprawdę słabo ja biegałem 2 km w 9 min

PS: kanary odpuszczaja mniej wiecej po 300m sprintu i jakims cudem przed nimi uciekam 300m/3s :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Wszystko w miare ok :) Ale wiadomo jak poprzedni użytkownicy powiem Ci , że bieg bardzo słabo . Staraj się biegać długie dystanse lub zapisz się na jakiś sport najlepiej sztuki walki .

Ja 2km wybiegam w 7,3 minuty.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

sprint świetnie, piłeczka świetnie, skok do poprawienia ja miałem 5,20m (no ale mam 2m wzrostu i 17 lat :P) a bieg naprawdę słabo ja biegałem 2 km w 9 minPS: kanary odpuszczaja mniej wiecej po 300m sprintu i jakims cudem przed nimi uciekam 300m/3s :D

Zobaczymy w ile dobiegniesz do mojego domu :D

Wszystko w miare ok :) Ale wiadomo jak poprzedni użytkownicy powiem Ci , że bieg bardzo słabo . Staraj się biegać długie dystanse lub zapisz się na jakiś sport najlepiej sztuki walki .Ja 2km wybiegam w 7,3 minuty.

Ja nie pamiętam, my biegamy tylko na 12 minut ;d

OndteAw.png

Opublikowano

Wszystko jest git.

Tylko ten bieg.. slabiutenko ;/

Na 1,5k tydzien temu mialem 5:30-5:40, a najlepszy zjechal do 4:38 o.O Najgorzy cos kolo 11 minut

Pamietaj , ze rozmawiasz z mlodszym :)

Co do tematu , to calkiem dobry. Bieg slabszy bo pewnie zabraklo Ci powietrza w biegu :)

Opublikowano

sprint świetnie, piłeczka świetnie, skok do poprawienia ja miałem 5,20m (no ale mam 2m wzrostu i 17 lat :P) a bieg naprawdę słabo ja biegałem 2 km w 9 min

PS: kanary odpuszczaja mniej wiecej po 300m sprintu i jakims cudem przed nimi uciekam 300m/3s 

Pojebalo cie hrabia? Wykurwiaj z mpc.

300m/3s czyli 1 sekunda=100 m .

a ja siedząc robie w 1 milisekunde 10000km.

@topic

Niezle tylko popraw bieg

Ludzie... on naprawdę jest taki głupi czy tylko udaje? (internet jest beznadziejnym źródłem przekazu sarkazmu)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

wynik dobry. W 6 klasie podstawowki najlepszy mial cos kolo 8:20-8:40. Juz nie pamietam xD

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...