Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wie ktos moze jak ustawic metka na minimalne wymagania ? mam lagi gdy np ogarniam spota w dt na 1 postaci tzn tnie mi sie obraz posiadam Intrl i3 2x 3.06.mhz karte ati 5450 hd 1 gb ddr3

1316634418-U255649.gif
Opublikowano

Możliwe że masz słaby internet , możesz sobie dokupić ramów , a w dt tak jest często bo dużo mobów bijesz i gra się czasem laguje .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

To jest tylko przez neta. Ja mam neta 3mb/s i wgl nie mam lagów, ale jak jestem w DT to mam lekkie lagi.Jest to spowodawane tym że ma dużo mobów w małym miejscu...

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

jezeli masz lagi w takiej sytuacji jak napisales no to masz troche slaba karte graficzna ktora nie wyrabia poprostu. Mam neta 20 mb, mam 1gb ram i mam lagi bo graficzna nie wyrabia, jestem na netbooku i ciezko. pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Aby ustawić minimalne wymagania pogrzeb w pliku config w cliencie. Zmniejsz cienie itp... ale wtedy gra będzie brzydka :/. Co dziwne, mam trochę słabszą maszynę od Ciebie, net 1mb. Lagi mam tylko jak coś ściągam lub net mi porządnie zamula, no i jak gram an dwa konta. Moim zdaniem to zdecydowana wina obciążenia internetu. Możesz też zrobić format i zobaczyć czy to poskutkuje ale na prawdę, jestem zaskoczony Twoim przypadkiem :P

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Gdy pojawia sie Lagi to masz cos z netem.

Albo slaby net albo jakies usterki..

Gdy posiadasz slabego neta to nie polecam Ci grac ,poniewaz caly czas bedzie Ci sie tnelo i nic nie pograsz :)

A jesli to usterka to mysle ze jest wszystko ok.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...