Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]CA NA

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

moze mi ktos powiedziec jak mam poszukac severow do an vpn tool zeby zagrac na CA NA?

lub jak ktos ma moze mi dac i we 2 bendziemy

jak ktos mi da sever to mowie ze nei dam nikomu nawet bratowi ;] a jesli powiem to odrazu mozna mi bana dac na 30 dni

@ na pw

Opublikowano (edytowane)

jak napisze w poście to chyba normalne że skorzystasz nie tylko Ty...

ale np

xxxxx

(zav usuń jak chcesz)

///zav nie chce :)

to sam usunę xD

Edytowane przez Bebson
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

Jest wiele takich serverów... U wujka Google na pewno znajdziesz :P

///nie pisz takich postów, user prawdopodobnie trafił do nas z google.pl, jak już to daj link :)

Szkoda tracic kidów, a wiesz - gm mogą się przyczepic :)

Żabeti

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano

mialem dodac na pw zeby mi podac ;p

up oto chodzi ze nie moge znalesc niewiem co wpisac ;d wiem jak debil -,- ale kurna wpisuje sever for an vpn tool lub channel i nic

Opublikowano

no mi to samo sie dzeje na vpn tool bo pelno z mpcforum ludzi biora od kogos ktorzy dal im kanal w poscie i ja tez go uzywam i nawet 1 gry nie moge zrobic bo dissconnnet :( dla tego che zeby ktos mi na pw wyslal zeby w 2

Opublikowano

kanałów vpn darmowych nie znajdziesz wiele... te 2 które podałem najbardziej popularne...ale wiadomo, że za darmo nie będzie Bóg wie czego... wykup kanał i już ;)

ehh.:)

Opublikowano

@up

podajesz kanały które ja juz podałem...i na których nie zawsze działa...;] znajdz jakieś inne a nie...;]

ehh.:)

Opublikowano

nie bede placic prawie 20 funtow za miesciac zeby pograc i zeby czasem moje konto nie zostalo zbanowane bo gralem se na 1 i jak mowilem ani 1 gry nie skonczylem bo dissconnect( za duzo dzieci neo na kanale) to teraz pisze your account has been deactived for yours protecion wiec nie thx

Opublikowano

@up

Też tak mam :D Ja mam pewien sposób, żeby sobie pograć dość długo, a mianowicie trzeba grać rano :D wtedy nie wyrzuca mnie :D ale gdzieś tak o 11godz. zaczyna się bajeczka od nowa :C

Opublikowano

@up

Też tak mam :D Ja mam pewien sposób, żeby sobie pograć dość długo, a mianowicie trzeba grać rano :D wtedy nie wyrzuca mnie :D ale gdzieś tak o 11godz. zaczyna się bajeczka od nowa :C

wczoraj wieczorem gralem se spokojne ale wywalilo za 5 gra