Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie o ten szablon metin2.pl ja wiem ze go nie mogę używać ale np za 2 lata

będą mieli inny wygląd to będę mógł ten szablon użyć??

2073018596.png

NIE PISZE POPRAWNIE PO POLSKU

Opublikowano

Wycinek z OWU (Ogólnych Warunków Umowy), do którego przestrzegania zobowiązałeś się po założenia konta w grze wydawanej przez Gameforge, w tym przypadku Metin2.

To jest ukryta treść, proszę

4.3 Korzystanie ze stron internetowych firmy Gameforge oraz z ich treści

4.3.1. Strony internetowe firmy Gameforge zawierają wszelkiego rodzaju treści, chroniące prawa do marki, prawa autorskie oraz inne prawa firmy Gameforge i osób trzecich. Jeśli nie zezwalają na to niniejsze warunki użytkowania, użytkownik nie ma prawa do przetwarzania, powielania, rozpowszechniania, publicznego odtwarzania, wykorzystywania na potrzeby reklamy czy też takiego użycia stron internetowych firmy Gameforge lub treści czy tekstów zamieszczonych na owych stronach, które byłoby niezgodne z ustalonym w umowie celem. Zezwala się wyłącznie na powielanie uwarunkowane technicznie w związku z wyszukiwaniem dla celów prywatnych. Nie wolno zmieniać, ograniczać ani usuwać uwag dotyczących praw autorskich oraz nazw marek.

4.3.2. Pod pojęciem "Treści" rozumie się wszelkie dane, zdjęcia, teksty, grafiki, utwory muzyczne, tony, szeregi tonów, nagrania wideo, programy, kody do oprogramowania oraz inne informacje, które firma Gameforge udostępnia na swoich stronach internetowych. Pod pojęciem „Treści” rozumie się zwłaszcza wszelkie oferty usług udostępnionych do ściągnięcia.

4.3.3. Użytkownik zobowiązuje się zaniechać podejmowania wszelkich środków, które zakłócałyby lub zagrażałyby funkcjonowaniu stron internetowych firmy Gameforge lub poszczególnych udostępnionych tam usług. Zobowiązuje się także nie sięgać po dane, do korzystania, z których nie jest upoważniony. Ściągniecie udostępnionych danych może nastąpić jedynie w taki sposób, który dla innych użytkowników nie spowoduje pogorszenia korzystania ze stron internetowych i zawartych na nich treści. Zabrania się wysyłania danych lub oprogramowania, które mogłyby wywierać wpływ na sprzęt lub oprogramowanie odbiorców.

4.3.4. Każde wykorzystanie stron internetowych firmy Gameforge w celach komercyjnych, zwłaszcza reklamowych wymaga wcześniejszej pisemnej zgody firmy Gameforge.

Wniosek z tego prosty. Nie masz prawa przyswoić sobie czegokolwiek.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano (edytowane)

Szkoda Bo strona nawet ładna.. ;(

--------------------------

ja mam pytanie jak pobiorę np metin2.pl stronę za pomocą WinHTTrack to nie będę miał problemów

czy Gliny zrobią mi wpada do Chałupy xD??

Edytowane przez konrad2904

2073018596.png

Opublikowano

Pobierzesz to firma Gameforge może cie podać do sądu i będziesz płacił za tak zwaną kradzież jak zobaczą to na jakieś stronce

Opublikowano (edytowane)

Pobierzesz to firma Gameforge może cie podać do sądu i będziesz płacił za tak zwaną kradzież jak zobaczą to na jakieś stronce

Nie o to mi chodzi, mi chodzi jak pobiorę ale to będzie na komputerze nie będę tego wysyłał czy używał jak pobiorę...

tym programem WinHTTrack

Edytowane przez konrad2904

2073018596.png

Opublikowano

Nie o to mi chodzi, mi chodzi jak pobiorę ale to będzie na komputerze nie będę tego wysyłał czy używał jak pobiorę...

tym programem WinHTTrack

To chyba ci nic nie zrobią pewien nie jestem na 100% bo policja ci nie będzie tak o sobie przeszukaiwać twojego komputera <_<

Opublikowano

To znaczy Ze nikt nie może mi nic zrobić do pułki go nie na stronę wgram??

2073018596.png

Opublikowano