Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] H2K-Server

Precision

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z wpisów dodanych przez Chernobyl słyszałem ze max raty ogólnie na servie to x250..ale lordyk daje green book, premka, scrolle na expa i mu sie sumuje do 1000x ;D

b577e893e102f.png

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Roc mnt. nie działa tak jak już kolega wyżej napisał : )

WaveX co do twojej wypowiedzi o to co dostaje się na poczatek. Od dziś nie ma już grabpetów i zerk scrolli. Silki są obecnie tylko dla Turkw(tak mi mówił drugi, turecki GM. Niedługo ma być wprowadzenie silków na reszte państw. PSC nie działa i nie wiem kiedy będzie działało.)

Itemy z item malla nie są za friko.

Dodam jeszcze żę praktycznie codziennie jest event(2-3). Jeden zazwyczaj aby podexpić low lvl(czyli hlvl robią pt w którym mają tylko lowlvl, gm spawni uniki 80-100 i klepiemy).

Server się rozrasta..przekroczyliśmy już granicę 500 graczy na serverze ; ) Zapraszajcie kolegów i miłej gry.

Opublikowano

Następny nie wypał !

2 inspekcje w 1 dzień ... Jak wyłączyli raz to mogli wyłączyć na cały dzień i naprawiać błędy... Cóż takie "bez mózgi" robią kichę, Wiem że ostry post ale szczera prawda

sgc1.jpg

Opublikowano

gowno wiesz tak naprawde. postaw ty taki server to zobaczymy jak sobie dasz rade. widzisz oni musza wylaczac czasem i wlaczas zeby sprawdzic czy poprawka ktora wprowadzili nie bedzie bugowala innych zeczy dlatego wlaczaja i wylaczaja. SERVER naprawde spoko, polecam ....

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

gowno wiesz tak naprawde. postaw ty taki server to zobaczymy jak sobie dasz rade. widzisz oni musza wylaczac czasem i wlaczas zeby sprawdzic czy poprawka ktora wprowadzili nie bedzie bugowala innych zeczy dlatego wlaczaja i wylaczaja. SERVER naprawde spoko, polecam ....

Ojj ... Nie wiedziałem że jesteś Analfabetą ... Weź wyjdź, ochłoń ! Starszy a jak dziecko piszesz. Jednak prawda że nie którzy Młodsi są inteligentniejsi od Tych dorosłych. A i zapamiętaj sobie, ja jestem jeszcze dzieckiem i nie mam kasy na takie bzdury, może Ty masz rodziców którzy srają kasą ale ja nie.

sgc1.jpg

Opublikowano

HM dziwne. jeżeli nadal tak masz to spróbuj reinstall silka + wypakowanie ponowne media pk2. jeżeli to nie pomoże to ja nie mam pomysłów. Może ktoś inny na forum będzie coś wiedział w tej sprawie.

Opublikowano

Zapraszam do Gildi Elita

Gildia ma nazwę Elita, 4 lv i mało osób , dlatego piszę tu żebyście wbijali !

Gildia jak każda nowa, ma problem - mało osób. Proszę o wyrozumiałość.

Pisać do FreeStyler lub tu na PW

Wymagania:

- Kultura

- Szanowanie starszych

- 14 + lat

- Pomaganie nowym

Co dajemy nowym:

- 20m

- taxi (dla leniwych)

- Join, union, grant

sgc1.jpg

Opublikowano

Ja wczoraj wbilem staffa 101+5 FB z magiem 80% i 2h sworda 101+5 z phy 80% i crit 12 wiec alchemia jest git , wiadomo trzeba elki zbierac ale nie jest tak tragicznie ^^

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

panowie wlazlem na ten serwer zabiłem pare mobków jest 20 fajnie cacy wszystko pięknie ale czy wszyscy maja takie lagi ? Przecierz tak sie grać nie da nawet O_o

Opublikowano

Tez macie server check ? Na stronie pokazuje ze jest online ale jak wchodzę to jest check :/

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

od 2 dni są cholerne lagi na tym serwie ... tak mamy check.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

bo gracie w takich godzinach gdzie cała zgraja dzieciaków zrzuca sie na serwer... I nie wydala po prostu.

Grałem okolo 9/10 nad ranem Czyściutko 0 nic. Najmniejszego laga nawet nie było.

Grałem po 22+ to samo. Wszystko działało aż nad płynnie dosłownie : ) To nie tak ,że serwer cały czas laguje tylko wtedy jak jest w sumie nadmiar osób. Pewno sprzęt za słaby jednak na takie ilości. Dzisiaj było 720+ osób nie wiem jak później.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...