Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Tibia Bot a Combat Arms.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja mam pytanie czy jakbym śćiągnoł bocika do Tibi lub jakie kolwiek wspomagacze pod Tibie mógłbym dostać bana na combat arms? Czy HackShield wykrywa NGBota do tibii i inne tego typu Boty?

Jakby ktoś wiedział niech napisze w tym temacie.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Hmm... Nexon jest do wszystkiego zdolny... Może dostaniesz może nie... Ale za Tibie ban w Combacie? ehh... Podpisz sobie bota "NG Tibia" czy jakoś tak. Ale raczej nie dostaniesz...

Opublikowano

@ All Up plusy

Wole nie ryzykować mam zbyt dobre konto ^^ Ale topicu nie zamykajcie moze ktos gra w ca i ma bota pod tibie ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano (edytowane)

jaknexon zrobi ci skan kompa i wykryje dziwne nazwy pliku typu : hack , bot ,aimbot ...

to wtedy masz bana .

Edytowane przez bartosz13

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Za te neoboty, tibie auto (free'ki) czy też NG itd (płatne) nie dostaniesz bana CHYBA RACZEJ...sam używałem tibi auto ale to z 4 miechy temu ;D Na otsie już częściej używałem, a to prawie jak tibia, a bana nie było, więc ryzyka raczej nie ma. Zresztą pomyśl - czy w tibi wykryło cie to urządzenie że bocisz, a nie bociłeś tylko miałeś hacki do combata? ..Co ma Fps do tibii, ciekawi mnie to ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...