Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co, to znaczy "Erosejsmiczny"

Gość Revlix

Odpowiedzi napotkanych osób  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wi?c przepraszam czy wie pan/pani co znaczy "Erosejsmiczny"?

• Wielki ?lad po upadku meteorytu na ziemie
    • D?wi?k o du?ym nat??eniu
    • Huk przewróconego ludzkiego osobnika
    • Inaczej rasa psów zwana "miesza?cami"
    • B?ysk ?wiat?a
    • Lepka substancja sta?a
    • G?sta ciecz
    • Nazwa wszystkich gwiazdo zbiorów
    • 100% si?a istoty ludzkiej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Niedawno czytając przewspaniałą lekturę o kosmosie i takich tam rzeczach natknąłem się na słowo "Erosejsmiczny" nie był , to neologizm ani nie było wyjaśnione co, to słowo znaczy. Nawet wujek google nie dał sobie rady ze znalezieniem znaczenia tego płatku wyrazowego. Może chodziło o jakąś odmianę "sejsmiczną", ale nie ważne. Ważne jest jednak, to, że postanowiłem popytać ludzi czy wiedzą co owe literki znaczą i dostałem odpowiedzi takie jakie macie w ankiecie. Jeżeli któreś z tych odpowiedzi jest poprawne proszę na nią głosować. A jeżeli nie ma tu poprawnej odpowiedzi... Napiszcie na dole o co dokładnie chodzi. Pozdrawiam!

@EDIT

Nie podam nazwy książki, bo nie pamiętam i kot był wredny -.-

Edytowane przez Revlix
Opublikowano

Podaj Fragment w którym jest to słowo, ale taki większy, żeby można było się skapnąć o czym jest tam mowa to może pomożemy, bo tak to nie za bardzo.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano (edytowane)

"Świat który jest wokół nas jest nie zwykle ogromny, rozszeżony i nie bywale bogaty w erosejsmiczną energie..."

Trzeba być idiotą żeby mi wyjaśnić, że po prostu jest coś takiego jak "erosejsmiczna" energia. Wiesz cie mi to absolutnie nic nie wyjaśnia

Edytowane przez Revlix
Opublikowano

energia z ruchów tektonicznych , trzęsień ziemi itp

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

Według mnie definicja tego wyrazu przekłada się na 5 przypadków wyrazowych - erosejsmiczny, erosejsmiczni, erosejsmiczna, erosejsmiczność i erosejsmiczne. Tylko tyle co udało mi się znaleść.

@UP

Siła Drżenia Wstrząsu

Edytowane przez Revlix
Opublikowano

Człowieku jak w książce na temat kosmosu może występować coś z wątkiem erotycznym? Mośliwe, że tak jest i nawet google miało takie skojarzenie, ale mój świecie... Twoje zycie musi być nudne :D

Opublikowano

UP

o jezu.. tylko sobie żartuje :D

a tak naprawdę to z tego co pamiętam to jest to napięcie generowane w wyniku przesuwania płyt tektonicznych które uwalnia się przy najmniejszym nawet wstrząsie.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Teorytycznie temat powinien trawić do archiwum albo zostać zamknięty, ale jakich pomysłów nie mają ludzie

Opublikowano
Człowieku jak w książce na temat kosmosu może występować coś z wątkiem erotycznym?

Rule 34.

A te słowo to po prostu coś wymyślonego przez autora/tłumacza książki. Zobacz jak brzmi to słowo w oryginalnym języku.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Czytać treść tematu a nie wybór jaki macie w ankiecie!

Opublikowano

Prawdopodobnie autor który pisał ten tekst chciał w nim schować drugie sedno, czyli backmasking jak w muzyce.. Jakaś zakryta część.

OndteAw.png

Opublikowano

dobra co mnie, to szczerze obchodzi... Zamknąć temat japie****e.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...