Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.9PR] THREADED LAG FIX

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Za pewne czytaliście poprzedni temat w którym również był lag fix, lecz mi owy nie działał i przypadkiem trafiłem na inną wersje która jest zajebis** bo działa :)

Down:

http://bit.ly/19PRLagFix

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=a1984e6ae558bb9608421f193075258b9e2b9d073957baece197c38e9e177cde-1316854247 

Liczę na skromnego plusika. Myślę że nie ma co więcej opisywać gdyż nic on nie dodaje oprócz braku lagów :P

Opis instalacji (macie z tym problemy -.-):

Wchodzimy w komputer

Klikamy na ikonke komputera

Wpisujemy "%appdata%/.minecraft/bin"

Otwieramy plik minecraft.jar winrar'em

Wklejamy tam to co pobraliśmy

Kasujemy META-INF

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

hueheh mi ten z mojego tematu działał... xD zaraz ogarne tego "twojego" i dam editka :P

//A mi nie działał ale ten działa!

WAHAHAHAHAH ten działa lepiej niż tamtem... chociaż tamten też troche "ożywił" mi mc xD

I... jak ktoś znowu napisze ze "mały opis ale masz plusa..." mąka dajesz warna za spam ;D a ja go zabije własnymi rękami xD

3t6EGVz.png

Opublikowano

Mi z 2-5 zrobiło się 40-85

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

Nie wiem. Możesz spróbować :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Joker

To zależy , czy grasz z włączonymi innymi programami, jaki masz sprze, jakie masz ustawienia grafiki, jakie masz modyfikacje.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

"@Fala hejterów mnie dobija.. Przed chwilą miałem 10+ w tym poście teraz 3 ... Myślę że nie którzy mają ogromne problemy ze sobą dając minusa za udostępnienie pliku naprawiającego grę. (nie tyczy się to wszystkich) "

Jakim kurwa cudem się pytam ? Nawet jeżeli miałeś 10 to nie mogłeś mieć 3 bo ogólnie dostałeś 2 minusy za post... Masz jakieś bajki czasami Mąka...

Niepotrzebne mi na kompa ale na laptopie jakoś tam działa, z 6 do 40 podskoczyło.

Opublikowano

maka jestes modem zachowujesz sie jak dziecko nie raz to udowodniles

co do tego lag fixa to nic nie daje

@down co w tym obrazliwego ? lizodupstwo na tym forum sie szerzy ...

Opublikowano

Quake ja też to napisałem... 2 strona Działu "Minecraft"

@Up nie no teraz to pojechałeś... a tak właściwie powinineś nie obrażać

PanHarnaś optymalizuje mc... naprawia grafike far jakiś tam priorytet javy i zwiększa fps

3t6EGVz.png

Opublikowano

Ale co ja będę szukać, skoro to powinno pisać w TYM TEMACIE, a skoro MODERATOR tego nie dał i dziwi się minusami to nie wiem kto go wybrał na MODERATORA.

Przykra prawda -.-

Opublikowano

Hmm.. Powiem Ci że instaluje się to jak normalnego mod'a... I nie jest to szyba sztuką dodam instrukcje dla tych co nie umieją o.O

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Dodałem instrukcje jak zainstalować ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...