Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ocena] Statystyki www

Oskar13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

usunięty na prośbę autora z raportu

Witam serdecznie, chciał bym Wam zaprezentować moje statystyki na stronie www. Proszę Was o ocenę tego skryptu. Film wszystko wyjaśni:

http://www.youtube.com/watch?v=EK3LAlAShqA

Są to minimalny element z nowości które będą na nowym serwerze "SuperWorld". Na razie nie podaje daty startu.

Zbieram +.

Opublikowano

Nie chce się nim pochwalić, tylko zapytać czy przyda się na serverze, co do niego dodać, odjąć. I ogólne zdanie. ;P

Zbieram +.

Opublikowano

Fajne, wreszcie coś pożytecznego i od polaka. Pracuj, coś z tego będzie.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

wszystko fajnie, tylko to nie jest twój skrypt, i zapewne wykorzystałeś go bez wiedzy autora

także daruj sobie tekst w stopce typu:

"Oskar13 dla SuperWorld | Copyright @ 2011"

Trochę szacunku dla autora, a zapewne sam nie chciałbyś aby ktoś podpisywał się pod twoją pracą.

Jak dla mnie nic ciekawego, minecraftforum ma równie dobre statystyki i w dodatku zintegrowane z forum.

To jest ukryta treść, proszę

Tu link do oryginalnego skryptu, który o dziwo jest jeszcze na twoim starym serwerze.

PS co do serwera...dobrze wiesz jak to wyszło z poprzednimi, w dodatku twój ostatni debiut przy reaktywacji serwera Alceria dostatecznie pokazał na co cię stać. Także, odpuść sobie i nie marnuj czasu swojego jak i innych.

Link do Alcerii:

Opublikowano

Skrypt jest mój, a alceria TO NIE MÓJ serwer. Chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Zobaczymy.

EDIT@ A link który podałeś nie istnieje oO

Zbieram +.

Opublikowano (edytowane)

tak,tak usunąć stronę z serwera to łatwo ale na szczęście myślę do przodu, poniżej link do screenshota z aktualną datą

PS co do Alcerii to o ile mi wiadomo to ty się nią zajmowałeś, zresztą zapewne wszystkiego się wyprzesz ale inni sami o tym zdecydują. Ale to nie temat do dyskusji o tym. Powróćmy do wspomnianego "twojego" skryptu.

PS2 tu link do strony którą przed chwilą usunąłeś, na szczęście google zarchiwizowało

W razie wątpliwości, proszę wpisać w google "http://craftblock.slayergames.pl/stats/" i w pierwszym linku nacisnąć kopia.

Edytowane przez nao580
Opublikowano

UP@ Hehe, nic do Ciebie nie mam, pamiętam z serwera. Będę Ci musiał wszystko wyjaśnić. Bo widzę że naprawdę Ci zależy. Więc o to Ci chodziło, jak byś nie widział to jest sam layout, widzisz tu jakieś skrypty? Lay jest jakiegoś niemca, przykro mi nie jestem grafikiem. Dodałem do tego wszystkie moje skrypty.

Co do alceri, nie, ja byłem tylko nim wizualnie. Merkon, pisał z mojego konta na mpc. A newsy itd w moim imieniu. Nic do serwera nie miałem. Napisałem tylko launchera.

EDIT@ Wgrałem lay tam, aby przetestować czy nie sypie się na przeglądarkach, explorer etc..

EDIT2 No zobaczcie sobie stopkę autora, sklep z grami layami itd.

EDIT3 Ich serwer nie istnieje, a on nie stworzył skryptu. Dobrze jak mówiłem to nie jest jedyna atrakcja. Nao, poczekaj, jeżeli serwer się nie uda to zacznij pisać co chcesz.

EDIT4 Człowieku myślisz że jak skopiujesz html to masz ich skrypty?.. Napisałem je sam do ich lay.

Zbieram +.

Opublikowano (edytowane)

@oskar13 Niestety, przykro mi, ale nie mam ani chęci ani czasu z tobą dyskutować na jakikolwiek temat. Także, tak dla jasności, między nami nie ma dialogu. Ja jedynie informuje i piszę do ogółu, w zadnym razie nie mam zamiaru się z tobą kłócić. Przedstawiam swoją wersje popartą licznymi faktami.

@Skullek Być może trochę namieszałem ale od teraz, w tym poście, postaram się zawrzeć same fakty. Mam na razie jedynie podejrzenia, ale w niedługim czasie mam nadzieje, że wszystko się wyjaśni. I jeśli o mnie chodzi, to irytują mnie ludzie uważających się za tych-kim nie są, a w tym wypadku mamy ewidentny przypadek przywłaszczenia sobie cudzej własności. Tak z ciekawości, ile ten Oskar13 (tibijejczyk) ma lat? Bo mam wrażenie że uchodzi za starszego niż jest.

Fakt:

1. Layout czy nie, jest to też własność intelektualna (jest to zdanie informacyjne, nie skierowane do ciebie).

2. Jan-Eric Dreßler, nie stworzył jedynie layout-u ale także, cały skrypt do niego. Jest on integralną częścią ich klienta DarkCraft. (http://www.terra-network.org/)

3. Serwer działa i ma się dobrze, statystyki z wcześniej wspomnianego skryptu:

Dynamiczna mapa:

4. Autor udostępnił ten skrypt publicznie:

Edytowane przez nao580
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...