Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Działającego Bota

Lukr0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, jest to mój pierwszy post, także mogę paru rzeczy jeszcze nie ogarniać/nie wiedzieć ;^ Przejde do rzeczy... a więc tak jak w temacie, bot ma posiadać przynajmniej auto attack, to wtedy narescie bede mogl sobie dobrze farmic, oczywiscie bardzo mile widziane inne opcje, no i fajnie by bylo jak by dzialal na firefoxie (ale nie musi, byle by był naprawdę dobry). No i nie piszczcie mi tu, szukac nie umiesz, jest tyle tematów itp. szukałem, ale to albo bot nie działa, albo płatny, albo nie dokończony czy coś, a po to założyłem ten temat żeby dzięki wam szybciej to znaleźć bo zależy mi na czasie. Z góry THX

Edytowane przez Lukr0s
Opublikowano

Ta może jeszcze frytki do tego... Ta strona jest z cheatami, tzn. że tutaj się podaję cheaty, nie widziałem też do innych gierek płatnych botów, także czekam, a jak pisałem wyżej zależy mi na czasie -_-

Opublikowano

Ja to rozumiem, ale przecież chociaż jeden koleś chyba może podać bota, wkońcu to jest forum o cheatach, a do plemion tu takich niema, a powinien być chociaż jeden taki na którym można grać, bo inaczej dział o plemionach jest tu zbędny...

Opublikowano

Widzę że założyłeś konto tylko po tego bota wiedz ci odpowiem .

jeżeli przeszukałeś cały dział Plemiona i nie znalazłeś to oznacza to że nie ma takiego bota na tym forum . Gdy ktoś znajdzie takiego bota to od razu publikuje by dostać plusy czy minusy.

A po za tym tak jak ci wyżej napisali na początki ktoś robi bota dla siebie lub dla kogoś za kase jak tej osobie sie nudzi bot i jest mu nie potrzebny to publikuje za darmo ale to się rzadko zdarza ;) bo to jest kilka tysięcy linijek kodu kilka tygodni pisania i za darmo nikt tego o tak sobie nie odda.

Powodzenia w szukaniu ja obleciałem google to same płatne lub darmowe z wirusami :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Podajcie mi linka do tego taskera, bo jak ściągam to albo nie chodzi czy coś, albo ma wirusy ;P ;/ No i poradnik jakiś do niego też by się przydał ;]

Edytowane przez Lukr0s