Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do Hackowania

Tvio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym przedstawić program do Hackowania jakim jest Gadu-Ghost Trojan ver.2,2.

Program ten oczywiście jest do wiadomo czego:)Używamy na wlasna odpowiedzialność.

Ten programik jest bardzo skuteczny w działaniu. Posiada FAQ dzieki ktoremu ulatwiamy sobie działalność.

Oto link do pobrania: http://www.sendspace.com/file/d3zqx8.

Z racji że jest to program hackerski posiada nieszkodliwe wirusy.

Polecam

Opublikowano

a jak myślisz co może mieć związanego? jescze forum o hackach. Jak nie chcesz to nie ściągaj, to nie zobaczysz jaki fajny to programik:)

Opublikowano

Sorry ale moze to troche dziwne pytanie zadam ale do czego jest ten program ? i co on takiego robi ?? bo pierwszy raz slysze o programie do hackowania Silkroad'a -.- .

dolar100va0.jpg
Opublikowano

Ja bym nie pobierał tego, jestem pewien ze jak w większości przypadków ten koleś zbindował serwer razem z klientem a co za tym idzie gdy ktoś uruchomi ten program to jednocześnie uruchomi u siebie trojana...

@EDIT

Haha... Ten programik ma 498Kb CZYLI TYLE SAMO CO TROJAN WYGENEROWANY PRZEZ GGT V2.2, wiem bo się tym bawiłem przez długi czas

NIE ŚCIĄGAJCIE!!!

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Avast ale musisz przeskanować gruntownym skanem + skanowanie archiwów + jakies skanowanie podczas rozruchu systemu i ręcznie usuń z rejestru jakiś wpis składający sie z cyfr (ale nie pamiętam jakich) jak Avast ci wykryje wira w pliku o nazwie składającej się w większosci z cyfr to daj Start > uruchom> wpisz regedit>F3> wpisz nazwę tego wira > wyszukaj i usuń z rejestru

AVG Anti-virus + Ad-Aware

Lub FORMAT xD

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Po pierwsze nie ten dział/

Po drugie widząc skana to mnie zamurowało.

Po trzecie otrzymujesz warna 1 stopnia za dawanie plików bez scana.

/Cloused

Sig.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...