Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

adiadi23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest lepsze penetracja czy uszkodzenia . Jakie naboje wybrać do niszczyciela z uszkodzeniami większymi czy pentracją ??

Opublikowano

Zależy od Ciebie. Ja jeździłem Hetzerem - brałem pół/pół, ponieważ - jak nie mogę przebić innego gościa PP (przeciwpancernym z penetracją), wale w niego Odłamkowymi. Czasami nawet lepiej jest brać taką połowę/połowę, bo masz szanse, nie przebijając PP gościa, przebić go odłamkowym i przy okazji zadać mu więcej obrażen. Wybór należy do Ciebie.

Opublikowano

To zależy także od tego jak grasz.

Jeśli lubisz zajeżdżać kogoś od tyłu, boku to ważniejsze będą obrażenia. Jeśli jednak jesteś zwolennikiem ataku na "hurra" to lepiej zainwestować w większą penetrację.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

ok dzięki

ps. jakie lufy wybierać z penetracją czy uszkodzeniami ??

oban Ci napisał, jeśli chcesz nawalać czołgusy od tyłu/boku to bierz obrażenia. Jeśli napierdzielasz od przodu, przyda się duża penetracja.

Opublikowano

Penetracja i obrażenia także nie są najważniejsze, należy zwrócić również uwagę na czas ładowania i celność.

@Up

Mówię, że to za leży od stylu gry. Po co ci penetracja jak z tyłu jest mięciutki pancerzyk ?

Dobra, koniec dyskusji o tym, czy jabłko jest lepsze od gruszki, zamykam. Działo dobieramy do stylu gry:

-snajper, wybiera celność

-szarżujący, wybiera penetracje i szybkość przeładowania

-ten co lubi się czaić od "tylca", wybiera obrażenia.

Jeśli ktoś ma jeszcze jakiś problem z działem to niech poprosi o otwarcie temat ew. utworzy nowy

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...