Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co potrzebuje i jak zarabiac

ManiaqFPSandRTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dot. eq. Gram na s3 - Obsydian. Co musze kupic na ninje zeby expic bez poli i potem na poli? Jak narazie mam

• Jelon+9 sr 42 kd moba i smierci +3
  • Zbrojka na 18+9 z max pz +1000 i kd speeda +2
  • Kolcza+9
  • Buty na 9lvl z max pz +1000
  • FMS+9 sr 15 z kd +3
  • Tarcza 5kątna +7
  • Nad branzą sie zastanawiam i kolce to chyba kupie ebo

Doradzcie co musze kupic i czy musze miec koziki itd.

2 pytanie to jak zarabiac bodym 59 z eq dobrym(FMS+9 sr 30, zbrojka na 42 +9, bizuteria 1500hp)

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Musisz kupić kolczyki z ebo ...

Chcesz zarobić to idź na metki, v1, Świątynia

2 pytanie to jak zarabiac bodym 59 z eq dobrym(FMS+9 sr 30, zbrojka na 42 +9, bizuteria 1500hp)

To samo metki, v1

Opublikowano

Pamiętaj na poli trzeba mieć jak najwięcej hp , i bardzo dobrą broń , ale jak niemasz poli nawet na m1 to się nie opłaca niszczyć marmurów .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Pamiętaj na poli trzeba mieć jak najwięcej hp , i bardzo dobrą broń , ale jak niemasz poli nawet na m1 to się nie opłaca niszczyć marmurów .

poli na 1pkt trwa tyle co na g10 czyli 10min ;)

dla ninji na poli def nie jest potrzebny poniewaz kazdy marmur na wlasny def wiec najlepiej zbroja na niski lvl 2k pz i kd speeda kolce speed ataku(trucie do v2 nie potrzebne...)reszta buty naszyjnik tez jak najwiecej pz a i ebo +9 kup a jelonek piekny na poli masz ;)

a bodziakiem na metki na sohan

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na speed ataku to nielada wyczyn kupic wiec wątpie w helm. Poli postaram sie na P wyrobic, A eq na pz to +/- ile poelcacie? I czy na ninje kupowac koziki??

zbyt duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...