Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]CraftLive [RealLife] [Dedyk] [Non-Premium] [No-Whitelist]

ProTeza11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje:

- Serwer jest założony pod wersje 1.8 - jeśli tylko wyjdzie Bukkit 1.9, serwer będzie odrazu zupdatowany!

- Jest on postawiony na potężnej maszynie liczącej 24GB Ram'u wraz z świetnym procesorem Intel i7, który gwarantuje dobrą jakość.

- Na serwerze nie ma Whitelisty co pozwoli na wchodzenie graczy, bez żadnych przeszkód.

- Jest możliwość kupna dodatków do serwera, które umożliwią większą rozrywke z gry!

- Gra na tym serwerze polega na "realnym życiu", można założyć własną firme, utrzymywać się z niej, zatrudniać pracowników, być farmerem etc.

- Więcej informacji znajdziecie na naszej stronie internetowej:

- IP serwera możecie znaleść na stronie CraftLive.pl w zakładce "Serwery", lecz dla leniwych podaje IP: s1.craftlive.pl

- Posiadamy także własny serwer TeamSpeak3 - informacje na stronie.

~Reklama będzię rozszerzana!

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie zapraszam na ten serwer gram na nim już dłuższy czas administracja ogarnięta miasto może i w budowie bo możliwe że jeszcze coś dobudują ale ładnie jest zrobiony serwer.

Zaprasza was na serwer Hphop :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

aSerdecznie zapraszam na ten serwer gram na nim już dłuższy czas administracja ogarnięta miasto może i w budowie bo możliwe że jeszcze coś dobudują ale ładnie jest zrobiony serwer.

Serdecznie zapraszam i polcam Zakos

Opublikowano

Przepraszamy za problem zaistniejący w ciągu ostatnich 10minut, mamy nadzieje, że już się to nie powtórzy! Zapraszam serdecznie na serwer i przepraszam za spam!

Opublikowano

Nie polecam serwa ... Nie można miec plantacji ani tego typu rzeczy. Warpy tylko dla Vipów...... Zakos Mod wyzywa i klnie bo się z nim pokłóciłem

Tyle z mojej strony

Duży -

Opublikowano

@up Nie polecam serwa ... Nie można miec plantacji ani tego typu rzeczy. Warpy tylko dla Vipów...... Zakos Mod wyzywa i klnie bo się z nim pokłóciłem

TO JEST REAL LIFE I TA PLANTACJA JEST NIE LEGALNA!!! REGULAMIN NA SPAWNIE!!!

i JAK MASZ 13 LAT TO SIE NIE DZIWIE!

obraz1g.png

Opublikowano

serwer ok, lecz nie podobają mi się trochę te udogodnienia dla vipów, rozumiem że trzeba opłacić serwer itp, ale bez vipa tam się nie opłaci grać :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...