Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Dyskusje o Dziale -Dyskusje i Zapowiedzi

Dawid™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kurwa ruszył jakiś serwer co ruszył w ten dzień co było to umówione ?

Ja już nie ogarniam ludzi którzy np. jest 23 i mowa ze start sobota-wtorek jak można przy starcie kurwa robić 4 dni różnicy rozumiem 2 tygodnie wcześniej można się mylić 4 dni ale nie 1 przed niby startem .

Już nie mogę czytać tego gówna . Chuj że są zdjęcia werifikacyjne i tak w chuja lecą jak mało kto. Chodzi mi oprawie all serwery .

Wielkie JAPIERDOLE

Kto myśli tak samo dawać minusy.

Proszę się wypowiadać. A jak mod masz ochotę przenieś to to proszę cie do odpowiedniego działu.

Edytowane przez Dawid™

Za duża sygnatura

Opublikowano

"dorośnij’ - mówią mi – ‘dorośnij’ wielcy kreatorzy szarej prozy codzienności" , ja nie rozumiem dlaczego masz jeszcze z tym problemy . Już można się przyzwyczaić że jak jakiś serwer daje datę np 20 , to spokojnie możesz na 2 dzień grać i nic nie tracisz . Jak nie masz co robić to zajmij się innymi rzeczami . Rozumiem że może to denerwować , ale jak np w szkole pani mówi że przyniesie kartk we wtorek a odda w piątek to też idziesz i jej mówisz co o niej myślisz ?;] .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano (edytowane)

To zrób własny serwer na dzień startu bez bógów, kompletnie zero bógów, własny client, żeby nikt nie grał na modzie, bardzo dobrze zabezpieczyć i zobaczymy czy tak łatwo i szybko to zrobisz, bo jakoś w to wątpię.

PS. za dużo metina w głowie masz.

Edytowane przez Facky79
Opublikowano

Dalej się nie nauczyłeś? Nie potrzeba nam tutaj tematów z żalami, i wulgami, które obrażają autorów tematów, tylko dlatego, że twój "wymarzony" serwer nie wystartował. Miej do niego pretensje, a nie wyżywasz się w temacie.

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...