Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta na motor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy wiecie coś na temat karty motorowej, a A1? Mam 16 lat i chciałabym jeździć na Yamaszce DT 80 (jako motorower), nie wiem na którą kartę się zdecydować, na motorower wychodzi taniej, ale w liceum trochę ciężko ją zrobić, tym bardziej, że w przyszłości i tak będę musiała dorobić sobie karte na większą zabawkę. Myślę, że A1 by mi wystarczyło, ale to jest dość drogie...orientujecie się, gdzie można takie szkolenie zrobić tanio w okolicach Siedlec?

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

w (prawie) każdej szkole jazdy możesz zrobić, ale jak już robisz to A1 to na twoim miejscu kupiłbym 125cc a nie 80 bo tą DT można równie dobrze na 50cc zarejestrować

Opublikowano

Ja swoją karte motorowerową robiłem na policji :) gdyż miałem 13lat w 6klasie podstawówki a u nas dopiero w 2gim się zdawało .

A z tym A1 lepiej poczekaj i rób normalne A od razu z B do B masz parę pytań więcej a i tak na samochód osobowy będziesz zdawać :)

Opublikowano

w (prawie) każdej szkole jazdy możesz zrobić, ale jak już robisz to A1 to na twoim miejscu kupiłbym 125cc a nie 80 bo tą DT można równie dobrze na 50cc zarejestrować

Ale 125 jest większa...a ja chce crossa enduro, a wiadomo że wszystkie tego typu motory są wysokie, a mój wzrost....no cóż.

Nie chce mi się 2 lata czekać ^^

tlofbnowe2.jpg