Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z przeglądaniem stron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pjona.

Od dwóch dni obserwuje dziwne zjawisko. Mianowicie po pewnym czasie net "pada". Słowo pada jest w cudzysłowach, bo nie jest to dosłowne. Mianowicie serwery do których jestem połączony(np. przeglądałem już dziś tę stronę) działają, ale jeśli chcę wejść na stronę na której Mnie dziś nie było, to wyrzuca błąd(bodajże coś z DNSami, nie jestem pewien, jak jeszcze raz wyskoczy to dam ssa). Żeby to naprawić musze restartować router. Router to: TP-Link W340G. Co mogę z tym zrobić?

Pozdrawiam.

Opublikowano

A jakbyś miał problemy z konfiguracją, to robem chętnie Ci pomoże :D

A tak na poważnie, to wystarczy jakbyś miał problemy nazwę routera wstukać w gogole i dopisać konfiguracja.

OndteAw.png

Opublikowano

Ja tak miałem na radiówce i okazało się że porty się po blokowały tak jak pan robem napisał musisz poprawnie skonfigurować router a dokładnie odblokować porty

Opublikowano

no nie mają , ale czasem nawet ustawienia według helpa z modemu nic nie pomagają w poprawnym działaniu .

najlepiej niech zrobi to osobo która się zna na tym jak skonfigurować właściwie router a nie tylko dobrze go skonfigurować

p.s. Diosminex jakbyś nie wiedział wcale nie trzeba być u kogoś w domu by ustawić router

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja myślę że to port ale jak kolega wyżej mówi że nie porty to postaram się inaczej pomóc :)

Tu masz jak poprawnie skonfigurować router

To jest ukryta treść, proszę

Tu masz podobny problem do twojego co prawda nie taki router jak twój ale powinno coś pomóc :)

To jest ukryta treść, proszę

Jeżeli te linki są nie dozwolone to przepraszam i proszę o usunięcie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...