Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usunełem cs'a i za jakiś czas odnowa go zainstalowalem ze stimem ale jak wpisuje cd-key to mi sie wyswietla że cod został już wcześniej zapisany i do Cholery jasnej nie moge grac!!!!!!!Plz POMOCY!!!!!!!!!!!! :( :angry:

Opublikowano
Usunełem cs'a i za jakiś czas odnowa go zainstalowalem ze stimem ale jak wpisuje cd-key to mi sie wyswietla że cod został już wcześniej zapisany i do Cholery jasnej nie moge grac!!!!!!!Plz POMOCY!!!!!!!!!!!! :( :angry:

bo wczesniej go wpisałeś?? o.O

.

Opublikowano

Mam ten sam problemik :D oto chodzi że zarejestrowałeś kiedyś konto i tam wpisałeś kod i zrobiłeś nowe konto i chciałeś zaktywować ale nie działa.... musisz zalogować się na te stare konto gdzie wpisałeś kod :)

o.O
Opublikowano

Jeżeli nie pamietasz passów do twojego konta starego to spróbuj przywrócić je. A tak to DooPa i nic nie zrobisz. :D

@KAciorek. Weź tą sygne. Z botami grałeś i ? Ja nożem więcej rozwalę niż ty AWP.

Widać po nickach że to boty. ...

Opublikowano

Po prostu zaloguj się na stare konto, jeżeli nie pamiętasz Loginu i hasła, zrób aby wysłali Ci na email.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Do czego mają Ci podać link zastanów się co ty piszesz... jeżeli chcesz steam to tutaj www.steampowered.com i klik na get steam now...

Ale, żeby grać w cs-a musisz posiadać konto albo cd-keya!...

A jak na non steam chcesz grać to usuń steam i zainstaluj non steam... Choć ja miałem oba i nic się nie działo. Zapewne nawet nie masz konta.

368216.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...