Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa Rejestracja Soldata Problem

MolotoV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w soldata 1.4.2 scianolem darmowa rejestracje od gonzo16

http://rapidshare.com/files/77480663/reg13.reg.html

http://www.sendspace.com/file/r6gkq4

Oki tu masz. Scana nie daje bo ten plik jest w temacie podpiętym a z nim nic nie kombinowałem po prostu wklejasz do folderu z Soldatem włączasz dajesz "Tak -> ok" i grasz wink.gif mam nadzieję, że nie będziesz miał większych problemów z tym wink.gif

Wszystko elegnacko chodzi poza polmienie nowe zmiana rozdzielczosci nie chodzi odtwarzanie mp3 i najwazniejsze to to ze nie moge juz grac na neci wejde na byle jaki server i mam kicka za jakies "Battleye" Prosze O Pomoc Z Góry Thx.

Opublikowano

Battleye-anti-cheat inaczej....

Czyli coś mi się wydaje że soldat wykrywa że używasz jakiegoś programu który jest niedozwolony.....

Niekoniecznie ty musisz używać może w tym pliku jest coś co Soldat wykrywa za złe....

Heh proponuje reinstal solka i pobranie rejestracji z jakiegoś innego linka lub spróbuj jeszcze raz tak jak teraz....

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Battleye najgorsze co może być dla użytkowników mpc forum

ale nie martwcie sie ja pracuje nad Anti Battleye żeby wyłączyło Battleye

ale ciągle wyskakują jakieś błędy

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nawet jak sie to uda przecheatowac battleye to to nie potrfa zbyt długo bo dojdą nowe zabezpieczenia to jest korporacja która ma za zadanie panowac nad zasada Fair Play

Soldat Fun

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...