Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dziś po dłuższej przerwie zainstalowałem silka i zrobiłem ten cały HS, ale pozostaje jeden problem a mianowicie ciągłe dc.

DC dostaje od razu po zalogowaniu lub za jakieś 1,5 - 2min. Nieważne czy jest to clientless czy nie, ale i tak dostaje dc.

Dodam, że zrobiłem wszystko krok po kroku jak jest opisane.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Ja odpalam tylko przez CLi wtedy miałem ciągłe DC. Normalnie z klientem gry dc mi nie wyskakiwało. Nie żartuj że żeby odpalić bota na CL to trzeba zrobić wszystko tak samo jak sie odpala normalnie klienta+ ibot

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

@Sebvek: Ze względu na to, że hackshield wprowadził nowe zabezpieczenia, nawet jeśli bocisz przez CL, to musi być włączony spreparowany klient, który służy do przesyłania specjalnych pakietów. Bez tych pakietów wywala z gry.

U mnie na starym kompie też wywalało co 5 minut, ale po reinstalacji komputera i teraz, kiedy mam nowego, to problem zniknął. Nie wiem. Może to wina któregoś service packa. Po reinstalce na starym miałem Windowsa MX8 (modyfikacja Win XP z sp3), a na nowym kompie mam Win7. Prawdopodobnie przed reinstalacją miałem WinXP sp2. Spróbujcie może zainstalować SP3. Nie zapewniam, że to działa, ale proponuję, co można spróbować.

wiz_taxer.png
Opublikowano

Nie wiem czy to jest spowodowane, ale właśnie przed chwilą wbiłem, bot zrobił ładnie repota, udał się na miejsce expa i expi bez dc. Zobaczymy jak długo. Dodam, że jestem na clientlessie.

Przy okazji mam takie pytanie.

Co to jest w bocie, gdzie pisze Player Info - HackShield#20, a dokładniej chodzi mi to czemu ta liczba rośnie.

Jeszcze jedno, co to są w zakładce pick awaken i enhancer weapon, shield, protector, accesory.

Opublikowano

Te liczby. co się powiększają, to licznik przesłanych pakietów przez HackShield server.

A odnośnie drugiego pytania, to sam nie wiem, ale mam zaznaczone wszystko żeby dawał do storage i jakoś nic nie ma ^^

Może na wyższych levelach to dropi.

wiz_taxer.png