Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy jest możliwe...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

tak jak w temacie. Oto dowód, że to jest możliwe. Najtrudniej jest na: Wave 19 i 20, bo są tam postacie takie jak: Buster i Crasher [Nie Crusher (chociaż na 19 jest też chariot a na 20 też crusher)]. Na początku zastanawiałem się "Czy G1 nie przesadziło?!", bo zombie strzelające rakietami [WTF?!]. Tak czy owak, oto dowód dokonałem tego z 2 kolegami [1-68 lv, 2 49 vl, ja 7 lv(xD)].

Pozdrawiam i życzę miłej gry.

P.S.

Prosze mi nie mówić "Któryś z was miał na pewno Zombie OPK i UNL. Ammo"

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=ghq4aJGzQ7U

RIP STARY LOL
http://i38.tinypic.com/vfuohy.jpg <----- te polaczki

Opublikowano

No oczywiście że jest to możliwe. Przejscie każdej mapki jest możliwe (zombie) a jak graliście bez cheatów to szczere gratki :)

PS 1 :D

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano (edytowane)

Każdą mapę zombie można przejść bez haków.

Wystarczy dobry team i dobre wyposażenie ;]

GZ bo z tego co widzę nie jest tak łatwo przejść nowego ZM

Edytowane przez _Shadow_

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Coś ten filmik dziwny? ;|

Ale wracając do tematu:

Każdą mapę zombie da się przejść bez hacków. Samemu raczej nie ale ze ZGRANĄ drużyną można.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Sorry Ziomek , ale to nie jest żaden dowód . Ja nabijając lv przechodziłem zombie po 3-4 razy dziennie ;] . Takich filmików mogę mieć dziesiątki . Dam Ci tego plusa od niechcenia . Może i go przeszedłeś , ale bardzo w to wątpię ;] .

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

da sie przejsc ,razem z kumplami przeszlismy calego najgorzej w 20 wave bo te bosy z rakietami dostaniesz to masz glebe.ogolnie fabula tej mapy i trudnosc jest tylko dla zgranej paczki

Opublikowano

Da się przejść i to bardzo łatwo. Mieliśmy tydzień temu ekipę, jeden 33lvl bodajże był, i jak my padaliśmy on sprzątał wszystkich ;). Daliśmy rade.

Opublikowano

no da sie przejsc tylko tak jak UP'y powiedzieli ze zgrana paczka ! :D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Chciałem wkleić cały film, ale na YT pobierał się 1312 minut :angry: . Nasz czas to 39 min i 53 sekundy :D.

Może teraz zrobię TUT-a z najnowszymi zombie. Ostatnio robiłem, ale tylko z tymi na Broken i Blind.

Dzięki za +.

Sorry Ziomek , ale to nie jest żaden dowód . Ja nabijając lv przechodziłem zombie po 3-4 razy dziennie ;] . Takich filmików mogę mieć dziesiątki . Dam Ci tego plusa od niechcenia . Może i go przeszedłeś , ale bardzo w to wątpię ;] .

To, że ty nigdy [może i tak, ale z hackami] nie wygrałeś, to nie znaczy, że nikt tego nie dokonał (bez hacków). Po pierwsze nie chodzi mi o to, że nabiłem LV, tylko zobacz tło. tak pisał Mision Clear, czyli SURVIVED!

Oj sorry

* pisało

RIP STARY LOL
http://i38.tinypic.com/vfuohy.jpg <----- te polaczki

Opublikowano

Nie jest tak ciężko. Przecież nie zrobią mapki której nie da się przejść to przecież logiczne.

Może trochę jest trudno, ale przeszła już to nie jedna ani nie dziesiąta osoba : )

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

hahaha bez hackow????kogo ty oszukujesz kidzie gralem z toba wczoraj i jezdziles na sjumpie i snospread

Opublikowano

No właśnie.. Zgadzam się z @2xUP

Każdą mapę z Zombie Mode da się przejść... Bo przecież g1 nie byłoby takie głupie by robić mapy, że dałoby się ją przejść tylko na cheatach...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...