Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy serwery SoRed są w 100% legalne bo coś mi się przwinęło o uszy że nie do końca a nie chce mieć problemów. Przepraszam za tyle tematów ale jutro to się skończu (Mam nadzieje, kolega mnie prosi) ponieważ założe serwer daje +

plasterek96.png
Opublikowano

Zdecyduj się - 2 tematy sored, 2 kimsufi.

Kupuj na kimsufi, sored jest legalne ale kimsufi o wiele lepsze :). Opłaca się tam bardziej.

Opublikowano

Jakie 3 miesiące - za miesiąc ..

A jak jużto polecam : ownserve.pl, 1,5 zł za slot, taniej niż na innych 3 zł ...

Opublikowano

Musisz w obu putty ogarnąć. Kimsufi się lepiej opłaca, i jest z pod branży OVH która jest najlepsza w polsce.

Jak jesteś totalnie zielony, to kup na ownserve.pl. Tam nie musisz putty, ani nic.

Opublikowano

ownserver za 20 slotow 50 zł trzeba dać to chyba to raczej odpada. Ale chyba wezmę kimsufi bo sored mnie denerwuje pisałem do nich maile dopiero potem jak o kasie napisałem to odpowiedzieli że certyfikat miał być wczoraj i nic troche naciągają.

plasterek96.png
Opublikowano

Bardzo przepraszam za doublepost ale nie mam czasu za 20 min musze zamówić serwer na ownserver są sloty za 2,50 i za 1,50 czym się różnią bo jak za 1,50 to za 40 slotow 60 zł to nic.

plasterek96.png
Opublikowano

Tym że dedyk stoi w Polsce, a w drugi w francji, 0 różnicy. Za 1,50 zł się opłaca.

Opublikowano

Brutto : 250 zł, netto : 200.

Przez co chcesz, FileZilla, Total Commander, WinSCP itp. Polecam ogarnąć pierw putty, do włączania serwera itp.