Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poderwać dupę.

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra. To zobacz jakiej muzyki słucha. No, chyba, że JB czy innego pop-shitu, za który zostaniesz zawieszony w prawach ucznia.

Wgraj na telefon, przyczep słuchawki (jak najkrótsze), daj na full, tak, żeby inne osoby słyszały. Jeśli w 2-3 dni sie tobą nie zaitereusje to sposób nie wypalił :).

a wypali jak cie poprosi o słuchawkę. jeśli są krótkie, będzie musiała się do cb zbliżyc i będziesz mial jak nawiązac rozmowe ;D

Opublikowano

Żebyś się kurwa pytał..

Bo mam problem, fagasie.

JUTRO KURWA DO MNIE DWIE DZIEWCZYNY WPADAJĄ..

KURWA !!! JAK jedną spławić?!

Ja to bym zawsze kolegę namówił, żeby tą drugą się zajął i odciągnął.

Opublikowano

Xavart.. Ja cie pierdole, pierdolne Cię.

Kurwa, Ale one oby dwie przyjeżdżają do mnie, a moi koledzy to takie wieśniaki, że nawet dziewczyny poderwać

nie umieją..

Akurat ona jest na gg.. Kurwa co jej tam napisać?! :D

żeby ją spławić.

Xavart.. wypierdalaj na skype.

OndteAw.png

Opublikowano

Weś ją na litość, powiedz ze dopiero co wyszedles i musisz zamoczyc...

albo

weś ją na kase powiedz ile masz hektarów ziemi, krów, świń i przewiez ja swoim lamborghini znaczy traktorem

Me gusta.

Opublikowano

wybór należy do ciebie Jokerze Skajłokerze. AMEN!

Opublikowano

po pierwsze to jeżeli zachowujesz sie w realu jak tutaj na forum to ja współczuje jakiejkolwiek dziewczynie która bedzie z Tobą chodzić, po dwa skoro możesz wyrwać każdą to po co zakładasz taki temat? po 3 jak chcesz jedną olać to powiedz jej prosto w oczy a nie kłamuj ją, po 4 skoro nie chce Ci sie do miasta jechać to weź powiedz żeby bardziej wieczór przyjechała na jakąś łąke sie przejdziecie i lux ;d

ae1d1005fe.png

Weteran
Opublikowano

To napierdalaj dalej ...Ale wspolczuje im ze pisza z takim no jakby to nazwac ch*jem.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Po pierwsze ten temat był dla picu, aby pośmiać się chłopcze z wypowiedzi.

Po drugie, forum to nie real.. Więc zachowuje się tu jak chcę.

Trzecie primo to to, że już temat można zamknąć.

Koniec kurwa tej szopki.

OndteAw.png

Opublikowano

jednak jakbyś nie zachowywałaś sie tak nawet po części w realu to byś tak nie robił na forum ;d tu też są ludzie i takim durnym spamem wyrabiasz sobie opinie

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Ci co mnie znają, wiedzą jakie jest moje zachowanie.. Nie wpływa ono na życie realne.

Endżoj.. raporcik do zamknięcia.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...