Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2 PL Czy juz koniec z serverami ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak zakładam ten temat z nadzieją ze macie jakie kolwiek informacje . Wiele osob na forum pisze że juz nie wyjdzie nowy server i że gameforg planowalo tylko 25 serverow .

Zatem moje pytanie brzmi czy to prawda ? i czy opłaca mi sie jeszcze wbijać na syriusza ?

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

26 serwer będzie wtedy kiedy metin2 pl będzie zaludniony a póki co nie wyjdzie bo na serwerach 1-24 jest średnio ludzi tylko na s25 dużo.Czy ci się opłaca? To zależy czy grasz dla przyjemności czy dla topki ;]

Opublikowano

Teraz wydaje mi sie ze nie powstanie nowy serwer.

Jest duzo serwerow i graja na nich ludzie.

Wedlug mnie bezsensu jest robic nowy serwer jak narazie :)

I to jest chyba prawda.

Opublikowano

Po co wy odpowiadacie w temacie jak nie macie 100% pewności ? Info o nowym serverze zapewne szukaj na oficialnym forum metka.. bo tutaj wątpie by bylo.. jak tam nie znajdziesz.. to pozostaje czekac az team metin2 napisze info na forum o new serverze.. WĄTPIE... by sie w tym roku udalo pograc na new servie : >

Zbieram +

Na serverach pod Nickiem: Psychopata/ZrobmyMelanz

Gnoje pierdolone usuneli mi avka -.- " a mialem takie zajebiste cyce :(

Opublikowano
Info o nowym serverze zapewne szukaj na oficialnym forum metka

Tak ale szukałem tam już , a admini zrobili temat w którym dają info ze każdy temat i pytanie dotyczące nowego severa będzie warnowane . Ja gram dla przyjemności nie dla topki , Wiec chyba zagram na Syriuszu

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

jak chcą nowy server, to niech widzą zaludnione 1 - 25 serwy i zapalonych graczy.

nie mają po co na siłe przepłacać. i tak mają licencje na 25 serwerów.

Opublikowano

@up

Polska jak to polska =)

@top

Tak jak już jeden użytkownik powiedział,po co nam nowy serwer?Przecież mamy 25,żaden global nie ma tylu :D

Budowniczy
Opublikowano

hahaha polska ma najwecej serwerów 1 słysze zobacz na turcje niemy naprawde nie mamy tak durzo

Opublikowano
Po co wy odpowiadacie w temacie jak nie macie 100% pewności ? Info o nowym serverze zapewne szukaj na oficjalnym forum metka.. bo tutaj wątpie by bylo.. jak tam nie znajdziesz.. to pozostaje czekać aż team metin2 napisze info na forum o new serverze..

popieram a nikt nie wie nic na 100 %

Tak ale szukałem tam już , a admini zrobili temat w którym dają info ze każdy temat i pytanie dotyczące nowego severa będzie warnowane .

ale z tego wywnioskować można że nie będzie narazie bo jak miał by być to by poinformowali o tym graczy

Ja gram dla przyjemności nie dla topki , Wiec chyba zagram na Syriuszu

więc graj na syriuszu bo ponoć to jest serwer na którym gra najwięcej osób

jak chcą nowy server, to niech widzą zaludnione 1 - 25 serwy i zapalonych graczy.

nie mają po co na siłe przepłacać. i tak mają licencje na 25 serwerów.

więc dopóki nie zapełnicie tych 25 serwerów nie będzie nowego boutrzymanie serwa także kosztuje

(zbędne koszty)

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

Po co tyle serwerów wogóle zrobili mamy najwięcej serwerów z całego gameforge na metin2 us są 2 i wystarcza im to :)

Oficjalnie Metin2 Turcja posiada ponad 40 serwerów, ponieważ jest tam najwięcej graczy. Na Tureckim s1 jest więcej 99lvl niż na całym Polskim Metin2.

W Polsce między rokiem 2009/2010 też było takie zapotrzebowanie, ale jak widać ludzie uciekają na prywatne serwery, bo gra jest bardziej atrakcyjna.

Czy powstanie nowy serwer? Uwierz mi że powstanie jest to kwestia czasu.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano
Oficjalnie Metin2 Turcja posiada ponad 40 serwerów, ponieważ jest tam najwięcej graczy. Na Tureckim s1 jest więcej 99lvl niż na całym Polskim Metin2.

W Polsce między rokiem 2009/2010 też było takie zapotrzebowanie, ale jak widać ludzie uciekają na prywatne serwery, bo gra jest bardziej atrakcyjna.

Czy powstanie nowy serwer? Uwierz mi że powstanie jest to kwestia czasu.

powody dałeś konkretne i z tym że to tylko kwestia czasu też wg mnie masz racja

ale nic na to nie wskazuje więc jeżeli nie mamy pewnych informacji trzymajmy je dla siebie

czytajcie forum metina 2 napewno przed takim zdarzeniem znajdzie sie informacja na forum

Opublikowano (edytowane)
Narazie nie zrobią nowego serva bo gra mało ludzi na PL coś muszą zmienić

prosze o nie pisanie tego co już napisało z 5 innych osób

napisałem to ja

Rasta Joint

Marock

Marihuana661

PerryPB

życze ci jak najlepszych nowych pośtów

Edytowane przez tomaszuuu

Opublikowano

Skąd my mamy to wiedzieć? Nie jesteśmy jasnowidzami. Musisz obserwować bacznie newsy publikowane na stronie/forum Metin2 PL.

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...