Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tańsze premium pointsy etc.

Mariuszel1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem Mariusz i jak widzicie jest to mój pierwszy post na tym forum.

Mam propozycję która wygląda nastepująco, 3 lata temu zakupłem telefon w ofercie mix Orange niestety w ostatnim roku zaniedbałem sprawę i narobiłem zaległości na ponad 500 zł

po uregulowaniu jej moje konto zostało odblokowane i stan konta wynosi przeszło 500 zł bo tak jest w mixie w orange ,że to co się zapłąci jest na telefonie, dlatego też chciałbym troszke odzyskać te pieniążki i na nowej karcie Plusa tymi pieniążkami spłacić troche nowego mixa. Jak chce to zrobić ?

Proponuję w nieco tańszej cenie dodatkowe rzeczy w różnych gram , wiele ich nie znam ale do każdej podanej gry moge doładować jakieś premium pointsy itp.

Za doładowanie np. o wartości 20 zł do Sieci Plus doładuje do jakiej chcecie gry premium pointsy za 30 zł. i tak przy innych dołądowaniach jest to dla was i dla mnei opłacalne ,gdyż wy wiele oszczędzacie a ja odzyskuje pieniążki i spłacam kolejny telefon ; ) .

Zapraszam do zakupu w combat-arms ,plemionach, ogame, i tak dalej ... wszystko legalnie i bezpiecznie

Więcej informacji i kontakt:

[email protected]

gg; 38195649

Chętnie odpowiem na pytania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...