Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałeś respekt mazing 1,8 aktualizacja i twórcze trybie thingy .... Jeśli osoba taka jak ja, to jest bardzo nudne ... natychmiastowy kopalni, nie łup, ale myśleć o wielkich rzeczy: latające, nieskończone rzeczy! Potem znowu można dostać się, że przeżycia z mody, prawda? Ale co tam, jeśli op / właściciel / admin serwera, Minecraft, prawdopodobnie próbował to -> / tryb gry <name> 1 Który zmienia tryb gry albo z vice kreatywnych do przeżycia i odwrotnie. To bardzo ładny obraz w głowie teraz

xD Powiem trochę więcej, co można zrobić: można latać bez modów, tarło nieskończone rzeczy, nie z paskiem głodu lub zdrowia!

http://www.youtube.com/watch?v=B6Qi69gIh5c&feature=related

1.Wymaga Modloader

2.Przeciągnij zawartość do minecraft.jar

3.Usuń meta-inf

4.Ciesz się

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

To jest ukryta treść, proszę

Pomogłem Kliknij

axyc.png

wub.gif

Opublikowano
Widziałeś respekt mazing 1,8 aktualizacja i twórcze trybie thingy .... Jeśli osoba taka jak ja, to jest bardzo nudne ... natychmiastowy kopalni, nie łup, ale myśleć o wielkich rzeczy: latające, nieskończone rzeczy! Potem znowu można dostać się, że przeżycia z mody, prawda? Ale co tam, jeśli op / właściciel / admin serwera, Minecraft, prawdopodobnie próbował to -> / tryb gry <name> 1 Który zmienia tryb gry albo z vice kreatywnych do przeżycia i odwrotnie. To bardzo ładny obraz w głowie teraz xD Powiem trochę więcej, co można zrobić: można latać bez modów, tarło nieskończone rzeczy, nie z paskiem głodu lub zdrowia!

Praktycznie nic nie skumałem, no ale oglądnąłem filmik więc wiem o co chodzi :P

Temat: popraw ten opis i będzie super

Mod: fajny ale raczej nie pobiore

jLRw2A6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...