Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wp 2 skill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!!!

Robie wp do zarobku i nie wiem co będzie lepsze zbrojka czy strach??? Oczywiście ma mi to posłużyć do expa a w przyszłości do pvp bo 3 i 4 skill to będzie wir i palec. Oczywiście chodzi mi o global serwer:)

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Zbrojka jeżeli chcesz mieć więcej deffa i % na odbicie ciosu, a strach jeżeli chcesz aby mobbki mniej Ci biły.

Ja na Twoim miejscu wybrałbym Zbrojke.

Opublikowano

Sytuacja wygląda tak jeśli chcesz tą surą expić dalej to pojedz w strach ale musisz dawać ostro w ku bo na mały M mało Ci to da... ale na 61 lvl przydaje się jak nie wiem :)

Jeśli chodzi o zbroję jest dobra na początek jeśli masz mało haju na eq a deff na pewno Ci się przyda, na metki exp itp, ale na wyższych lvl radził bym Ci ją cofnąć i zastąpić strachem bardziej opłacalny :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Także jestem zdania iż na początek lepsza będzie zbrojka , lecz w późniejszych etapach gry tak naprawdę bardziej pożyteczny jest strach .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Ja zawszę jak gram WP to idę buildem Czarowane -> Czarowana -> Strach. A to dlatego że tak jak koledzy wyżej napisali, na niższym lvlu zbrojka dodająca defa jest pomocna. Przy sprzyjającym scenariuszu strach na M będziesz miał na 54-55 lvlu wiec akurat wtedy gdy będzie po stokroć bardziej przydatny.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

zalezy gdzie np na bo lepsza zbroja tam kazdy pkt defa sie liczy do m2 tez zbrojka trudny loch zbroja i strach a dopiero w grocie strach sie bardziej przydaje bo w dt go nie uzyjesz na pieczatkach ale na mordu uuu bez niego trudno jest ustac

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Gdy grałem na globalu surą wp rozdawałem tak : Czarowane, czarowana, strach. Zbrojka jest lepsza na niższych poziomach, potem strach : ]

Lubię To !

ganjal.png

Opublikowano

Popieram kolegów wyżej, gram sura już prawie ( lub ponad :D) rok ( samym surą prawie gram tylko :)) i próbowałem różnych możliwości na privach jak i globalu i właśnie zbroja najlepsza do m2 :).

Oczywiście na bo/v1/v2 już najlepszym sposobem jest czarowane>zbroja>strach bo zakładam ze wtedy na boju się expi :)

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...